نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 عنوان بچه هابذارین شبکه پنج انگارفیلمش قشنگه 149 بازدید | 6 پست مریم امیرجلالی توشه.اسمش هیئت مدیره .پنج تهران السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢 1397/01/01 | 23:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevil_1994 عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 439 فعلا داریم دورهمی میبینیم😊 جای مردان سیاست بنشانید درخت🌳تا هوا تازه شود...👀
ثمینننننن عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 1595 شوهرم داره فرار از زندان نگا میکنهمنم سکوت کردم و اومد نی نی سایتچیه ایرانیه پایتخت تکرارش کیه خدا جونم خودت درستش کن
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 شوهرم داره فرار از زندان نگا میکنه منم سکوت کردم و اومد نی نی سایت چیه ایرانیه پایتخت تکرار ... آره ایرانیه.پایتخت فرداصبح ساعت۱۰ونیم.بعدازظهرم یه ربع به سه تکرارشه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
ثمینننننن عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 1595 آره ایرانیه.پایتخت فرداصبح ساعت۱۰ونیم.بعدازظهرم یه ربع به سه تکرارشه ممنون عزیزم خدا جونم خودت درستش کن
آرامیس69 عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 5424 فیلم شبکه پنج تکرارش کیه؟؟؟من الان نمیتونم ببینم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 فیلم شبکه پنج تکرارش کیه؟؟؟من الان نمیتونم ببینم ۱۱صبح.۵بعدازظهر السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢