2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آخرش بدبختم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 70 پست
فقط فقط حالم از خواهر شوهرم بهم میخوره که بخاطرش دروغ به شوهرم گفتم ماه ها و بعد هزار خوبی کردم گوشی ...

کار خیر نکردی ک انتظار خیر و خوبی داری 

از چشم خانواده شوهر در حق دخترشون دشمنی کردی

محلش نده اصلا...بزار هر غلطی میخواد بکنهدودش تو چشم خودش میره..

دقیقا فدا سرم که بازم با اینکه لو دادم بهش پسره رو و معذرت خواهی کرد و گفته ببخشید غلط کردم ولی بازم با هر دوشونه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خیر نکردی ک انتظار خیر و خوبی داری از چشم خانواده شوهر در حق دخترشون دشمنی کردی

دقیقا گلم حق با توئه 

ولی من خودم عاشق بودم و دلم نمی‌خواست درد عشق بکشه دوسش داشتم چون بعد قصد پسره خواستگاری بود و تمام وگرنه هیچی نبود فهمیدم عوضیه به خودش گفتم به خانواده اش هم گفتم که هنوز با همن و با هم ارتباط دارن

دقیقا فدا سرم که بازم با اینکه لو دادم بهش پسره رو و معذرت خواهی کرد و گفته ببخشید غلط کردم ولی بازم ...

خاک تو سرششش😂😂😂

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

به پدر شوهرم و مادر شوهرم داستانو گفتم اونا می‌دونن مقصر نیستم فقط من میخوام بدونم چجوری رفتار کنم ا ...

ببین عزیزم شما هزاری هم که برای پدر و مادرش توضیح بدی آخرش شما رو مقصر میکنن این خاصیت خانواده شوهر هست ولی در کل  کار خوبی کردی که بهشون گفتی دیگه شما بعد از این هر حرفی یا بحثی پیش اومد اصلا و ابدا خودت رو قاطی نکن یه کلمه حرف نزن مگه اینکه لازم باشه از خودت دفاع کنی

خاک تو سرششش😂😂😂

فقط فقط باورت میشه جلو هر دوشون لو دادم پسره رو بعد پسره مخ هر دو خورد و گفته نه دیگه باهاش کات کردم با تو ام الان 

هر دو احمق باور کردن به هر دو قول ازدواج هم داده تا عید😂

احمق بودن تا چه حد؟

ولی با دختر خالم حضوری رله

فقط فقط باورت میشه جلو هر دوشون لو دادم پسره رو بعد پسره مخ هر دو خورد و گفته نه دیگه باهاش کات کردم ...

وای چه سمیییی 

چقد اسگلن این دو تا اخه

خشگله؟

اون دیگه خیلی خره که تورو ب یه پسر که تاحالا ندیده ریختشو از نزدیک فروخت

دقیقا حتی رفته به پسره گفته زن داداشم حسود و بد ذاته که اومده تو رو لو داده بهم 

حالم ازش بهم میخوره بخدا قسم

ببین عزیزم شما هزاری هم که برای پدر و مادرش توضیح بدی آخرش شما رو مقصر میکنن این خاصیت خانواده شوهر ...

عزیزم داستان بد میدونی چیه مامان و باباش می‌دونن ولی من به شوهرم نگفتم و کلا نمیدونه بفهمه بخدا قسم دیگه هیچی 

وای چه سمیییی چقد اسگلن این دو تا اخهخشگله؟

اسگل؟

احمق و گاون بخدا😂😂😂

نه بابا قیافه خوبی هم نداره فقط چرب زبونه بلده گاو کنه اینا رو 

ببین دختر خالم وقتی فهمید باهاش کات کرد پسره با خواهر شوهرم ولی کات نکرده بودن پسره بیو زده بود برگرد دختر بابایی 

بعد همین که خواهر شوهرم پیام میده سریع برش میداره اونم میگه چرا گذاشتی و فلان میگه نه بخدا قسم که من نذاشتم شاید هم کردن منو بیا تا دست بقران بزنم تا بفهمی دروغ نگفتم حتی اسکرین داده گفته نگاه هیچی بیو ندارم خواهر شوهرم هم ادامه نداده 😂

عزیزم داستان بد میدونی چیه مامان و باباش می‌دونن ولی من به شوهرم نگفتم و کلا نمیدونه بفهمه بخدا قسم ...

نه جون دلم داستان رو خوندم شما هم فرمودید که به پدر شوهر و مادر شوهرت گفتی گفتم کار خوبی کردی که بهشون گفتی 

من خودم یه مادرم دارم مادرانه بهت میگم که خدای نکرده یه روز کاسه کوزه ها رو سرت نشکنه

اسگل؟احمق و گاون بخدا😂😂😂نه بابا قیافه خوبی هم نداره فقط چرب زبونه بلده گاو کنه اینا رو ببین دختر ...

فقط خدا شفاشون بده

چندسالشه خواهر شوهرت؟ بچه اس؟