2777
2789

به خدا واقعی سپردم

از این سپردن ها که بعدش خیالت راحته 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه رفتنم‌، تو هر دو تا مقطع خواسته قلبیم بود که سر نماز بذاش گریه میکردم ، تنبلی تخمدان داشتم و قبل از ازدواج فکز میکردم برای بچه دار شدن به مشکل میخورم، با همسرم قرار گذاشتیم نسبتا درمان باشیم ولی دوقلو باردار شدم 😂

یه سری اتفاقا میفتاد که خیلی باعث رنجشم میشد از خدا عشق و صبر میخواستم و دقیقا منو توی موقعیتی قرار میداد که از دستش بدم انقدر خراب شد و دوباره ساختم که عادت کردم به این ماجرا ها

بعدش چی شد؟

همه چیز خوب شد

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

میشه،هرکز ک،نوشت،لایکم،کنه خیلی،نیاز،دارم ب این معجزه ها حداقل دوستاتون خوندم ب،خودم،امید،وار بشم،حد ...

قطعا به زودی اون چیزی که تو دلت هست میشه.فقط با ایمان از خدا بخواه❤️

دانشگاه رفتنم‌، تو هر دو تا مقطع خواسته قلبیم بود که سر نماز بذاش گریه میکردم ، تنبلی تخمدان داشتم و ...

یعنی از دست میدادی بعد که درسش رو میگرفتی درست می‌شد؟

یعنی از دست میدادی بعد که درسش رو میگرفتی درست می‌شد؟

نه عزیزم ، انقدر از دست دادم که رفت و آمد چیزی تو این دنیا برام مهم نیست . تلاشمو میکنم ولی میدونم امروز نوبت منه ، فردا برای یکی دیگست

تو امضام نوشتم  قطعا نباید ناامید باشی  وقتی خدا هست ، هر چی که خواستم با اعتقاد و ایمان قلبی که حتما اتفاق می‌افته اونموقع خدا برام معجزه‌ کرده  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نمیشه،اون،چیزی،ک،توی،دلم،ناممکن شدنی هس،و،خدا،نمیتونه ممکن کنه

اون فقط مرگ هست که براش چاره نیست.جز اون هرچی که بخوای میشه. اصلا به معنی معجزه فکر کردی؟ یعنی ناممکنی مه بشه ممکن