2777
2789

شده یجوری بشین کل بدنتون یا یه تیکش انگار تو اتیشه داره میسوزه از چیه خطرناک؟ من دو سه روز اینجوری شدم مخصوصا میرم بیرون از شدت حرارت حالم بد میشه یکی دو ساعت طول میکشه خوب میشه البته قرص اکتوفثل خوردم اما امروزم ک نخوردم اینجور شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه روی پوستم خنک

باشه من الان درگیر عفونتم بعد بعضی پزشکای بیسواد میگن چون تب نداری پس عفونت نیست

میگم خب اوسکول من ادم تب بکنی نیستم

ولی خودم تجربه عفونت دارم که گر میگرفتم شدید 

باشه من الان درگیر عفونتم بعد بعضی پزشکای بیسواد میگن چون تب نداری پس عفونت نیستمیگم خب اوسکول من اد ...

میشه بگی دقیقا چ حالتی میشدی از کجا بفهمم چ عفونتیه  من تا حالا همچین چیزی تجربه نکردم ببین انگار پشت کمرم رو اتیش گذاشتن انقد از داغی داره میسوزع

میشه بگی دقیقا چ حالتی میشدی از کجا بفهمم چ عفونتیه من تا حالا همچین چیزی تجربه نکردم ببین انگار پش ...

اگه علائم انچنانی نداری 

یا به پزشک بگو علائمت رو یا برو ازمایشگاه درخواست ازمایش سی ار پی و ای اس ار و سی بی سی بده

اگه اونا بالا پایین بودن اونوقت شک کن به عفونت

عفونت معمولا با تب میاد 

من اون دفعه که گر میگرفتم خیلی عفونت شدیدی بود و بستری شدم بیمارستان و تب چهل درجه و یه عالم انتی بیوتیک زدن بهم 

ولی این سری تب نداشتم ولی حالم افتضاح بود و میخواستم بیهوش بشم و سی ار پی بالا گلبول سفید بالا بعد پزشکا میگفتن نه هیچیت نیست تا اخر خودم شانسی مترونیدازول خوردم دیدم بهتر شدم به دکتر عفونی گفتم این مشکل منشا عفونی هست

دکترا خیلی گیج میزنن یا یه سری دردا مبهم هستن ولی هرجات دیدی درد داره بدون داره بهت هشدار میده بدنت

اگه علائم انچنانی نداری یا به پزشک بگو علائمت رو یا برو ازمایشگاه درخواست ازمایش سی ار پی و ای اس ار ...

جاییم درد نداره فقط این حرارت زیر پوست داره اذیتم میکنه اونم بعدظهرا میاد سراغم