2777
2789
عنوان

بنظرتون این خاک برسر کیه

289 بازدید | 21 پست

یادمه یه زمانی وسط تو دفاع مقدس دوم یه عکسی بیرون اومد که کشورهای اروپایی جلسه گذاشتن جایگزین جمهوری اسلامی رو مشخص کنن و فکر میکردن ایران ۳ روزه دست اسرائیل میفته 

این وسط یه نفر بود که دوره ای که حاکم ایران بود میرفت دست عربارو میبوسید ۹۰درصد پول نفتمون رو میداد به انگلیسیا کابینه دولتش رو باید آمریکایی ها براش انتخاب میکردن باید از پول کشور میداد برا روسی ها از شمال به جنوب راه آهن میکشد به سفیر های کشورای دیگه برا این که میومدن تو ایران حق توحش میداد و چندوقت پیش هم یه فیلم از زنش اومد بیرون که گفت من شبایی که شوهرم پیشم نباشه باید با یه نفر دیگه نیارمو برطرف کنم حتی زنشم و حتی نمیتونه مدیریت کنه توی جلسه بود و داشت برای کشتن ایرانیا و تجزیه ایران برنامه میریخت

بنظر شما کی میتونه باشه این ایرانی؟  

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رجوی؟ شاه؟

گرچه باهم فرقی ندارن یکی چند ملیون ایرانی کشت 

یکی دیگه با پیشنهادی که به  آمریکا داد برا تحریم دارویی ایران این  چند هزار کودک بیمار پروانه ای رو بکشه ولی دومی

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان.