2777
2789
عنوان

رفتار خواهرم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 34 پست
میخوام همین کار و کنم لباس مناسب هم تنش نمیکنه همه چیش بده کلا

اگر یبار دیگه شوخی بی ربط، کرد بزن تو پوزش مثلا بگو شناسنامتو نگاه کن یه خانم موقر 22 ساله باید بهتر رفتار کنه و حرف بزنه

حالا خواهر من اگه نامزدم بیاد خونمون میره هفت تا سوراخ قایم میشه😐😐

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یبار دیگه شوخی بی ربط، کرد بزن تو پوزش مثلا بگو شناسنامتو نگاه کن یه خانم موقر 22 ساله باید بهتر ...

اصلا حیا حالیش نیست نه بزرگ تر نه کوچیک تر نه هیچی 

پرخاشگر و پر رو بی تربیت

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

سعی کن جلو شوهرت حساسیت به خرج ندی که شوهرت فک کنه چه خبره و خیال برش داره 

با سیاست رفتار کن مثلا جلو شوهرت بگو خواهرت ازش بد میگه یا جلو خواهرت بگو شوهرت فلان حرف یا پوشش و مسخره میکنه که هردو طرف خودشون و جمع کنن

بخدا اون بهتره

اره بابا خداروشکر

ولی فکر نکنم خواهرت رو شوهرت چشم داشته باشه، فقط یکم زیادی با دومادشون راحته

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

اره بابا خداروشکرولی فکر نکنم خواهرت رو شوهرت چشم داشته باشه، فقط یکم زیادی با دومادشون راحته

من ادم فوق العاده جدیم خوشم از این حرکات نمیاد 

اره بابا خداروشکرولی فکر نکنم خواهرت رو شوهرت چشم داشته باشه، فقط یکم زیادی با دومادشون راحته

مثلا یه دستمال افتاده بود تو اتاق گفت این مال اون کار شماست 

بخدا زشته

من ادم فوق العاده جدیم خوشم از این حرکات نمیاد

اره منم واقعا حساسم

گوش خواهرتو بپیچون تو خلوت بهش بگو این کار ناراحتت میکنه، شاید اون فکر میکنه تو مشکلی نداری

مثلا یه دستمال افتاده بود تو اتاق گفت این مال اون کار شماست بخدا زشته

وای چقد زشتتت😐😐