2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42406 بازدید | 883 پست
نهآبجیم این سنه و خیلی مراعات میکنه خیلیییامسال کیفشو برای سومین سال میبره و میگفت کیف سه سال سه سال ...

قربون درک و معرفتش😍💕

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
این بچه فقط میخواد کسیو ناراحت نکنه ولی خودش حسابی عقده تو دلش جمع میشه فکر نکنید این مدل بچه ها خیل ...

اصلا اینجوری نیستا

من خودم خداروشکر خیلی مراعات پدرمادرم میکردم

حتی تو جهازم خیلی مراعات کردم

الان خداروشکر همه چیز دارم و از هر چیزی شکر خدا بهترینش قسمتم شد عقده ی چیزی هم ندارم واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من بچه هام هنوز مدرسه نمیرن، ولی اطرافیان زیاد دیدم که حتی با وجود شرایط مالی ضعیف برا بچه هاشون هرسال کیف و کفش جدید میخرن، بااینکه کیف قبلی کاملا سالم و تمیز هس

الان هم تواین سن هم نگاهشون به همسن و سالاشون هس، هم ذوق دارن بهترین چیزارو بخرن، یکی دوسال دیگه که بزرگتر بشه، بیشتر مراعات میکنه و هرچیزی نمیخره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

وقتی بچه هر چیزی خواست بهترینش در اختیارش باشه کمال طلب بار میاد. یه روزی میشه که نه شما نه خودش و نه هیچکس دیگه نمیتونه توقعاتش رو تامین کنه و احساس شکست میکنه. دیگه از چیزی خوشحال نمیشه. بزارین بابت رسیدن به چیزای بهتر، بیشتر تلاش کنه اونموقع وقتی بهش رسید خوشحال تر میشه.

طعم شادی های کوچیک زندگی رو از بچه ها نگیرین. 

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

کفش که سریع کوچیک میشه

منم تند تند می‌خرم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

کتابی ها که جدیدن ۳۵۰ تومن

بازار ۲۰۰ و ۲۵۰ ت بود

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

من بچگیام همیشه همینجوری گزشت همش چشمم به جامدادی دوستم بود😂 ی جامدادی بودند آهنی بودند درب داشتن مال من پارچه ای بود آخرم  نخریدم همش توفکر بودم تا راهنمایی بهتر شدم اما  سن حساسی دبستان

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

برای همه ی خرید ازش مشورت نگیرید

مثلا یکسری لوازم خودتون بخرید.قیمت مناسب و...

بعد چند تا تیکه که بچه ذوق داره ببرید به انتخاب خودش بخره

مثلا بگید جامدادی و قمقمه و و دفتر فانتزی خودت انتخاب کن

بعد بقیه مداد و مداد رنگی و خودکار و هر چی خورده ریزه از بازار تهیه کنه باباش بیاره بزاره خونه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

نه ما از این چیزها نداریم مگه اینکه خودم قیمت مناسب پیدا کنم.... وگرنه یه دخترم امسال میره سوم یکی میره دوم هر کدوم 2 سال باید کوله پشتی شونو استفاده کنن. 

دفتر رو چون خودم از منگنه بدم میاد حتما فنری میخرم... 

ولی خب مثلا جامدادی پارسال اتفاقی رفتم یه جایی جامدادی پاپیت دار رو تخفیف زده بود 70 تومن شده بود جنس سیلیکونی خوووب خب خریدم هم قیمتش خوب بود هم باکیفیت ولی درکل واسه مدرسه هم لوازم فانتزی نمیخرم هم خوراکی خاص و میوه فصل گرون براشون نمیزارم.... شاااید شاااید یه بچه دیگه ببینه گناه داره 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮