2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 41689 بازدید | 867 پست
من خودم تنهایی رفتم خرید کردم براشآوردم چیزی نگفت امسال انشالا میره کلاس اولبرای پیش دبستانی هم خودم ...

مال منم میره اول تا بهش میگم فلان وسیله گرونه سریع میذاره سرجاش تقریبا قانعه..چیز ساده براش خریدم ولی درعوض غیرانتفاعی ثبت نامش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دختر منم همینطوریه دست میذاره رو گرونترین

امسال هنوز نرفتم براش بگیریم پارسال دفتر سیمی ایرانی بود گفت الا و بلا من دفتر سیمی خارجی، که کیوت بود بقول خودش برداشت ۴ تا دفتر شد هفتصد خورده‌ ای

قمقمه آب سال قبلش خریدم براش دوباره گفت میخوام قمقمه پونصد تومن 

الکی ست خط کش برداشت و چیزای دیگه که الکی پول هدر دادن بود😀

بازم الهی خرج شادی خرید خوشحالی باشه

فداتشم‌گفتم راز تربیتی

راز  نداره

ژن بد باشه هیچ تربیتی جواب نمیده

مگه دوقلوهای متفاوت ندیدی؟؟

توی یک خانواده بزرگ شدن با تربیت یکسان

یکی درسخون   یکی نمی خونه

یکی تا ظهر می خوابه(درسخونه)   یکی سحر خیز

یکی بد خرج  یکی  اقتصادی

ببین راس میگه ژن هست الان پسرای من یکی شون خیلی پرخرج و طلبکارها ولی کوچیکه خیلی عاقل و قانع هست

یعنی میگید ژن بزرگی رو کوچیگی نداشته😅منم خودم خیلی مظلوم و قانع بودم خواهرم برعکس بود 

ایشالا ک خیره

بچه های من دختر بزرگم 13سالشه لوس و لجباز هر چی خودش بگه اما دختر کوچیکم 10 سالشه قانع و حرف گوش کن 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
😑💔

کاش همه اینها که ریپلایشون کردی کتاب پدر بی پول پدر پولدار رو بخونن بفهمن چطور دارن با آینده روانی این بچه ها با همین چیزایی که به نظرشون کوچیک میاد بازی میکنن 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕