2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 41685 بازدید | 867 پست
امضات می‌شه کپی کنم ؟اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو ...

البته عزیزکم💄😍

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

دخترم امسال کلاس دوم میره .

مدرسه خودشون لیست دادن و طبق همون خرید میکنیم .

مدرسه دخترم تاکید کردن لوازم فانتزی خریداری نشه 

دخترمم اهل این چیرا نیست ...ولی متاسفانه من خودم خیلی اهلشم ...حتما باید همه چیزو عالی بگیرم ...دست خودم نیست😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خودم تو بچگی هرسال می خریدم کیف و کفش همه چی رسیدم به راهنمایی و دبیرستان دیگه خودمم ذوق خاصی نداشتم دوسه تا دفتر میگرفتم فقط ولی بچه که بودم خیلی ذوق داشتم که بخرم بعدم شما که می خوابی چیز ارزون بگیری باید برای مغازه ای که گرون ترین جنسش 200باشه که از اونجا انتخاب کنه معلومه خوب بچه ان دیگ دلشون میخواد کیوت ترین چیزارو داشته باشن بخصوص که تو دورو زمونه الان مخصوصا دخترا  تو مدرسه فخر فروشی میکنن 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانما آنقدر چیزای فانتزی به بچه هاتون ندید ببرن مدرسه بکنن تو چشم بچه هابا این کار فقط چشم و هم چشمی ...

دقیقا

هدفهاشون گم میکنن اینجور آدما

اصا یه چیز عجیب دیدم دست کلاس هفتمیها

یه سری لازم تحریرا هست شبیه لوازم آرایش مثلا یه رژ ولی پاکت😕 اینا چیه واقعا؟

تولید کننده محبوره برای فروشش انقد فانتزی تولید کنه ولی مگه ما عقلمون نمیرسه چرا باید برای بچه‌هامون بخریم

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

خب نباید مصرف گرا بار بیان،آینده رو همین بچه ها میسازن

من به پسرن که کلاس دوم میره گفتم مامان وقتی رفتی مدرسه احتمالا همه وسایل نو خریدن،تو جامدادی ات سالمه، ما میتونیم جامدادی نو بگیریم ولی کار درستی نیس

گفت آره مامان زمین آلوده میشه هی بخریم و بدون خراب شدن بندازیم دور

گفتم پس اگه موافق باشی پول جامدادی رو میدیم بنداز قلکت،پس انداز میشه برای خودت

حالا شاید بره مدرسه دلش بخواد همه جدید خریدن اینم بخره،ولی من هرسال میگم تا عادت کنه ۲ راه وجود داره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بعد لزرگ شدن جامعه انچنان تو دهنی بهشون بزنهبچه بابد متعادل رشد کنه لوس بشه هم برای اینده اش بدهو حس ...

به هر حال الان بچس از قیمتا سر درنمیاره که نگاه میکنه کدوم خوشگل بود اونو برمیداره

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

دخترم ۹ سالشه هرچی رو خواسته براش خریدم اگه اون لحظه نداشتم قول دادم بعدا براش بخرم و خریدم بعدشاون ...

ببشتر بحث اینه که یاد بگیرن چطور زندگی کنن،وگرنه کسی نمیخواد بچشو اذیت کنه که،خب یه چیز مشخصه که تو این دنیا به هرچی میخوایم نمیرسیم

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
طفلک پسرم میدونه اوضاعمون بشدت بده لوازم تحریر هنوز نگرفتیم ولی کیف و کفشش دست دومه 😓

عزیزم ادرس کد پستی و شهر استان رو بده شمارتم بده یک مقدار لوازم تحریرمیخرم میفرستم واست شما هم مقداری نگه دارین کفش واسش بگیرید کفش مهم تره واسه پاهاش اسیبی نبینه

من از دیجی کالا خریدم همه وسایل رو، هم قسطی شد هم با توجه به بودجه مون وسایل رو انتخاب کردم ... وقتی هم رسید دستمون پسرم آنقدر از وسایلش ذوق کرده بود ...

ولی یه دفتر کاردستی نداشت، رفتم لوازم التحریر به خاطر یه دفتر پسرم مجبورم کرد خانه سازی و خمیر براش بخرم ... به این بچه ها رو بدی همه چی میخوان

من که کلا سر شدم در قبال خواسته هاشاصلا زبونم به نه گفتن نمیچرخه خودمم ناراحتم از این موضوع ولی چه م ...

حتما برو پیش یک روانشناس باهاش صحبت کن اون راهنماییت میکنه چجوری مدیریتش کنید

تو مدرسه پسرام اگر چیزی فانتزی داشتن بچه ها برمیداشتن 

بچه هام هم فهمیده بودن برای همین خودشون چیزای فانتزی بر نمیدارن 

گاهی اوقات یه چیز کوچیک میخرم براشون اما مدرسه نمیبرن 

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

خوب چرا میخوای احساس کمبود نکنه

بچه یه جورایی مثل گیاه عه ، زیاد محبت کنی و زیاد آب بدی ، از ریشه میپوسه

باور کن من مدرسه میرفتم، وضعمون یه جوری بود با کفشام پا درد میگرفتم،  چند بار وایمیستادم توی راه درد پام بره

پول اتوبوس شرکت واحد هم نداشتم یه روزایی 

این شد بهانه ای که درس بخونم و مستقل شم

اگه بابام نمیذاشت آب توی دلم تکون بخوره نتیجه این نمیشد