2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 35665 بازدید | 789 پست
نهآبجیم این سنه و خیلی مراعات میکنه خیلیییامسال کیفشو برای سومین سال میبره و میگفت کیف سه سال سه سال ...

منم اون موقع ها کوچولو بودم خیلی حواسم جمع بود خانوادم تو مضیقه نیفتن

لباسای عیدمو دوسال دوسال میپوشیدم🥲

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

خوشحالم ک طرزفکرم مثل شما نیست..موفق باشین دوست گرامی

چون اسشون بچه نداره احتمالا بعدا ادعای فمنیستی و تساوی حقوق زن و مرد میکنه ایشون نمیتونه بین چنتا بچه تساوی ببینه 

من مامانم نمیدونست و من بچه بودم برای اینکه چیزی بخورم واسم اسنک و پیتزا میزاشت تو نی نی سایت خوندم چقدر بقیه دلشون میخواست من تعارف میکردم ولی خب ب دوستای صمیمیم به کل کلاس ک نمیرسید الان خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم سر پسرم رعایت میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حس خوبیه به این میگن حس همدلی که متاسفانه تو نسل جدید صفررررر صفر به بچه هاتون بگید هر چیزی جا ...

این درسته،الان خودم هم به دخترم یاد میدم که هر آدمی چیزی برای خودش داره،مثلا وقتی میگه خوشبحال فلانی فلان چیز داره میگم تو هم یه چیزی داری که اون نداره و آدما داشته هاشون متفاوتی ولی همشون داشته هایی دارن،اتفاقا دخترمم خیلی بفهمه ولی اینکه بخواد تاثیر منفی روی ذهن بچه بزاره که تو بزرگسالی بهش آسیب بزنه خب این چیز خوبی نیست

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مگه دیگه میشه ب بچه این سنی چیزی فهمون ..مخصوصا اگه پسرم باشه ..این سن دیگه قلدرن و تو جامعه رفته هم ...

چم پیامبر گفته دیگه /:

۷ سال اقا و سورو

۷ سال فرمانبردار

۷ سال وزیر و مشاور

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

به نظر من اگه این روند رو ادامه بدین بجز در نظر گرفتن سطح مالی و درآمد خودتون بیشترین ضربه رو بچه‌تون میبینه این پرتوقع بودنش از همین الان باهاش می مونه و تا آخر زندگیش هم همراهشه و خب زندگی همیشه بالا پایین داره اینجور بچه ها در شرایط سخت وقتی نمیتونن اون چیز گرون رو بخرن حالت یه عقده تو دلشون میمونه و از نظر روحی بهم میریزن. دختر شما یه روزی هم قراره ازدواج کنه اینجوری میشینه میگه من فلان پسر با فلان چیز‌میخوام و حتی ممکنه در ازدواج هم شکست بخوره. در حال حاضر بخاطر وضعیت اقتصادی اکثر پسرهای جامعه دوست ندارن زنشون انقدر پر توقع باشه.

از یه طرف هم من حس‌میکنم دختر شما خیلی چشم و هم چشمی داره با هم سناش و خیلی داره با مد پیش میره اینا رو هم باید کاری براش بکنید

یه مشکل مالی بزرگ واسمون پیش اومد

انشالله هرچه زودتر رفع میشه

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

۳۵۰ تومن برای یه جامدادی محکم کاملا مقبوله و گرون نیست. ۳ زیپه ها همین قیمته.پارسال همین قیمت گرفتم براشون.  

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

منم دخترم هم سن شما هست. ولی اعتدال رعایت میکنم. نمیگم همیشه ارزون ترین میخرم. ولی خب دست رو گرون ترین هم نمیزارم.. امسال کیف و جامدادی و کفش از قبل داشت خیلی خوب موندن. جامدادی اش که کلا نو بود. قمقمه نو هم داشت. می‌گفت قمقمه کرومی بخر 400 ولی گفتم نه. داری اصرافه. در عوضش چیزی که نداشت رو فانتزی برداشت. همیشه نباید همه چی براشون فراهم باشه. 

خب تقصیر بچه‌ها که نیست

چیزایی که فانتزی و خوشگلن قیمتشون بالاست

کیه که اینطور چیزارو دوس نداشته باشه؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مگه دیگه میشه ب بچه این سنی چیزی فهمون ..مخصوصا اگه پسرم باشه ..این سن دیگه قلدرن و تو جامعه رفته هم ...

نه پسر خواهر شوهرم از بچگی هر خواست فوری براش خریدن هر چی می‌گفتیم نکنید بعداً از پس خواسته هاش بر نمیاید  ناراحت میشدن ،الان ۱۳سالشه میگه موتور می‌خوام بهش گفتن نه از خونه قهر کرده .

وای خدا دختر داداش منم این جور شده. مادرش اینجوری بارش آورده منم اصلا نمیپسندم

ددقیقا پدر و مادر این کار رو با بچه میکنه و گرنه هر انسانی دوست داره بهترین چیز رو داشته باشه 

دختردایی منم اینجوریه از هر چیزی برای پز دادن استفاده میکنه بهترین چیز ها رو میخره بهترین مدرسه ها رو میخره اونم غیردولتی 

و همه اینا بخاطر زنداییمه