2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 36004 بازدید | 794 پست

من از روز اول ساده و شیک زندگی کردم، بچه هام یاد گرفتن. همیشه بهشون میگم که چه قدر بابا زحمت می کشه و چه قدر مدیریت مالی مهمه

کلا این چیزا رو خودم میخرم، اونا استفاده می کنند. چیزهای لاکچری هم خودشون پول جمع می کنن

این چیزا دست خودتونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که همیشه میوه نوبرونه میبردم به بقیه هم میدادم خیلی خوش میگذشت بعدم این تفکر غلطیه میگن فلان چیز ...

😳😳😳..عزیزم اخه چ لزومی داره جلو چشم بچه ای ک حالا توان مالی برا خرید الوچه سبز و چغاله بادام ندارن اینارو خورد..دلیلی نداره برامحروم کردن میشه بهتریییین چیزارو توخونه فراهم کردو خورد ن جلوی دید دیگران مخصوصا اگه بچه باشه طفلک ببینه و اه بکشه

😳😳😳..عزیزم اخه چ لزومی داره جلو چشم بچه ای ک حالا توان مالی برا خرید الوچه سبز و چغاله بادام ندار ...

این طرز فکر شماست

بچه باید یاد بگیره همه توان مالیشون یکسان نیست و میتونه بعدا در زمان دیگری چیزی که دوست داره فراهم کنه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

پسر منم 10سالشه اول ابتدایی براش کیف گرفتیم همونه امسال گفت کیف بگیریم باباش گفت وقتی سالمه براچی بگیریم، دفترواینا خودم میگیرم استانداردش رومیگیرم که قیمت مناسبتری هم دارن منم چندتادیروزگرفتم شد700وخورده ای اصلاهم اصرارنداره بهترینشوبگیرم مثلامدادرنگی دوتابودیکی مارک بود320یکی نبود 200چون هردوتاشون کیفیت خوب بودن به انتخاب خودش200ی روبرداشتم، فقط یه جامدادی مونده که اونم دنبال مدل خاصیم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
تا ۷ سال هر چی خواست بخره بعد نذاریم بخره؟اینطوری که باز تربیت کردن سخت می شه،بعد هم شما چیزهای لازم ...

اره دیگه بعد ۷ تا ۱۴ سالگی باید خوبی و بدیو و این چیزارو بهش بفهمونی

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

من خودم همیشه بهم میکفتن اگه فلان خوراکی رو ببری شاید دوستت نتونه بیاره من وضعم خوب بود ولی چندتا دو ...

واقعا چقدر چیزهای کوچیکی که به چشم نمیاد ولی اثرات عمیقی میزارن 

به نظرتون باید چیکار کنیم تا بچه هامون دچار این احساسات نشن؟؟اخه مثلا وقتی به شما میگفتن خوراکی خوب نبر به نظر نمیاد مشکلی باشه ولی چنین تاثر عمیقی روی شما گذاشته،آدم نگران میشه

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ما تا پارسال بهترین چیزا بهترین سفر ها بهترین رستورران ها و الان داغووون شدیم رسیدیم به صفر و خیلیبییییی بچم سختشه و میفهمه و چیزی نمیگه خودش درک میکنه ولی برای من خیلی سخته بعضی چیزارو چجوری توضیح بدم بش پیش خودم میگم کاشکی سال های قبل یذره با قانون تر بودم تا اینجوری الان تحت فشار نباشه بنظرم حد اعتدال خیلی بهتره 

ما تا پارسال بهترین چیزا بهترین سفر ها بهترین رستورران ها و الان داغووون شدیم رسیدیم به صفر و خیلیبی ...

الان چی شده که دیگه نمیتونین فراهم کنید؟؟

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
واقعا چقدر چیزهای کوچیکی که به چشم نمیاد ولی اثرات عمیقی میزارن به نظرتون باید چیکار کنیم تا بچه هام ...

بنظرم حس خوبیه به این میگن حس همدلی که متاسفانه تو نسل جدید صفررررر صفر 

به بچه هاتون بگید هر چیزی جا و مکان خودش داره مثلا رستوران جای غذا خوردن اونجا همه غذا سفارش دادن و میتونه راحت باشه 

داخل ابمیوه فروشی و کافه همین طور 

میتونه بهترینارو داشته باشه ولی داخل مدرسه با عرف بره 

خودتون باید بهش یاد بدید پرتوقع نباشه

شما پدر و مادرش هستید از خودتون میزنید براش هرچی خواست فراهم میکنید ولی اون بچه تو مدرسه، جامعه، زندگی متاهلیش نباید پرتوقع باشه 

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

خوشحالم ک طرزفکرم مثل شما نیست..موفق باشین دوست گرامی

منم خوشحالم

هستم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اره دیگه بعد ۷ تا ۱۴ سالگی باید خوبی و بدیو و این چیزارو بهش بفهمونی

مگه دیگه میشه ب بچه این سنی چیزی فهمون ..مخصوصا اگه پسرم باشه ..این سن دیگه قلدرن و تو جامعه رفته همه چیو دیدن و حرف خودشونو میخان بزنن