2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34182 بازدید | 768 پست
نهآبجیم این سنه و خیلی مراعات میکنه خیلیییامسال کیفشو برای سومین سال میبره و میگفت کیف سه سال سه سال ...

منم همینکارو میکردم الان پشیمونم میگم ای کاش میخریدم

همچنان امیدوار

دوران مدرسه خودم بچه ها خوراکیایه رنگارنگ میخوردن خودم نون وخیار هنو که ۴۱سالمه عقده دارم به بی پولی ...

منم دوران دبیرستان نون و پنیر می بردم 

همه بچه های ساندویچ فلافل هر روز می خوردند 

گرون هم بود

من در کل سال شاید 2 بار ساندویچ فلافل گرفتم

گاهی الان هم بهش فکر کنم میگم واقعا خوش به حالشون 

اما همون کار باعث شد الان با حقوق کارمندی شوهرم بسازم و بتونم با مدیریت مالی صاحب خونه بشیم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم امسال کلاس 6 مه هیچ وقت اینجوری نتونست وسیله استفاده کنه 🥲 کیفاش همیشه دست دوم امسال براش یه کیف خریدم انقد خوشحال بود چن تیکه لوازم تحریرم خریدم براش یادش افتادم کاش میشد جبران کنم براش اخ 

ببین اصلا کاری به وضعیت مالی ندارم 

اما افراد پولدار موفق هم بچه هاشون رو طوری بار میارن که وسط مشکلات زندگی مثل ورشکستگی و... کم نیاره

طرف داره اما حد و حدود رو به بچش یاد میده 

صرفه جویی، گاهی نخریدن و... 

قرار نیست بچه همیشه تو خرید به دلش نگاه کنه 

باید یاد بگیره راه درست رو انتخاب کنه 

شاید سالها بعد دلش با مرد یا زنی بود که درست نیست و واسش مناسب نیست باید انتخاب درست رو یاد بگیره

دختر من قربونش لرم وفتی میره تو مغازه همش نگران پول منه مبگه مامان این گرونه؟ ولش کن  الکی پول نده 

مامان پول داری ،هبچ وفتم نشده بیاد بگه دوستم اینو داره منم میخوام،

حتی از این نقاشی نگینی بود چی بود براش مبخواستم بخرم گغت نه الکی پولاتو خرج نکن ،قربونش برم 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیفکرن چون هیچوقت ن نشنیدن .و همیشه هرچی خاستن بهترینش فراهم بوده .....زیادی اینجوریشم خوب نیست بچه ها یوقتا باید تو بی پولی هم امتحان بشن ...منظورم ۸/۹سال ب بالاهست چون ی درک نسبی دارن

من خودم از دیجی کالا سفارش دادم لوازم التحریر بچه مو .۴تا دفتر مشق ۲تا دفتر نقاشی  و یه دفتر کلاسوری چرم 

خودکار و مداد نوکی و مدادرنگی پاکن لاک غلط گیر هایلایتر 

۲میلون شد .

بنظرم قیمتاهم بالاس .

خودم مجردم ولی بچه های اطرافیان همه مدل هست از اون پولدار ها که جورواجور میخرن بقول شما سالی چند دست لباسو و چند جفت کفش خوب تا اون معمولیا 

ولی تو خانواده خودمون چنین خبری نبود اراده کنی بزارن جلوت 

پول تو جیبی هامو جمع میکردم یه مبلغی که می‌شد یه چیزی واسه خودم میخریدم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

میتونستی مدیریت کنی خودت بخری براش. دو تا وسیله هم به انتخاب اون بر میداشتید.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"