2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 33960 بازدید | 766 پست
دختر من ۹ سالشه ولی از همون گلاس اولش هم خیلی فهمیده بود با اینکه من بهش گفتم هرچی خوشت اومد بردار و ...

بله کوله باید خوب باشه

من کلا جنس خوب میخرم، هرجیزی، میگم مدتی استفاده کنه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا پسز من قلک داره وسیله ایک میخاد قیمتش سه چار تومنه الان تقریبا هف هش ماهه پول جم میکنه من میتو ...

آفرین

تربیت صحیح و نه گفتن ربطی به وضع مالی نداره

باید مدیریت صحیح یاد بگیرن

و چقدر بیشتر قدر وسایلش رو میدونه و براشون ذوق می‌کنه 

پسر من بیشتر توی خرید اسباب بازی و هدفون و این خط هاست به لباس و کفش و کیف و اینا کاری نداره ولی خب مثلا دوسال پیش انقدر گریه کرد گفت لب تاپ میخوام امسال گوشی حالا دوماه نشده گوشی گرفتیم میگه لب تابم بدردنمیخوره مدل بالاتر میخوام

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

میدونی مشکل من همکلاسیهاشهبه شدت پرتوقع و پر هزینه ان اینو خودمم کاملا متوجه شدم که گاهی میرم مدرسه ...

میفهمم 

هم یادش بدید خرج زیاد نشونه بالا بودن نیست 

هم اینکه حسرت نخوره 

احسنت بهشونمنم همیشه تشکر میکنه تو مغازه حتی دوبار اومد لپامو بوسید و ماچم کرد ولی خب در برابر نه گف ...

باهاش صحبت کنید 

یسری کتاب داستان هم هست درباره مدیریت مالی. خیلی خوب به بچه ها آموزش میده . 

این روش های جدید من درآوردی که میگن برای بچه ها همه چی بذارید و آل کنید و بل کنید نتیجه اش فقط تربیت بچه های نازپرورده خودخواه و زیاده طلبه

سه ونیم یک م رودادم بقیش هس هنوز اینجوری باشه نه

خب درطول سال هم نمیتونی تسویه کنی؟

بگو کمتر بگیرن، خواهرای منم دولتی گذاشتن اما پول زیادی نمیگیرن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نه عزیزم دختر من ۱۱ سالشه و با اینکه تک فرزنده اما تقریبا تو بیشتر خریداش منطقیه و با توجه به بودجه و توان مالیمون خرید میکنه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد