من سوره واقعه رو یه مدت هرشب میخوندم و رزرو روزی مون و همینطور رفاه زندگی مون عالی شده بود
از استغفار هفتاد بندی امیر المومنین نتایج عجیب و معجزه اسایی گرفتم اگر با حضور قلب و همراه با گریه بخونیش برات معجزه میکنه من خیلی ازش نتیجه گرفتم
استغفار چهار صد تایی امام صادق هم همین جور اونم عالیه
ولی عزیزم یه اصل مهم این وسط هست که اگر بهش دقت کنی راحت تر میتونی به خواستت برسی اونم توکل واقعی به خداست یعنی شما ذکر و دعا بخونی ولی ته دلت و از اعماق قلبت به کار خدا ایمان داشته باشی یعنی بگی خدایا من تو روکیل فلان خواسته ام میکنم و بهت وکالتنامه تمام میدم تا کارم رو درست کنی اون وقت هم آرامش پیدا میکنی و هم در زمان درستش به آرزوت میرسی حتی روی یه برگه بنویس خدایا وکالت فلان کار و یا خواسته ام رو به تو میدم و تمام . و برگه رو بذار یه گوشه ....یه وقتایی یکی میاد اینجا میگه فلان دعا یا سوره یا ذکر رو گفتم و به حاجتم رسیدم خب مثلا منم امیدوار میشم و میگم پس منم میخونن و صد در صد منم حاجت روا میشوم چون اون شده !!!!!ولی آیا گناهان من با گناهان اون یکی ؟مصلحت و راه زندگی من با اون یکی ؟به همه این موارد دقت کن توکل کن و بسپار به وکیلت یعنی خدا و کار خودت رو بکن بدون شک و تردید مطمئن باش نتیجه میگیری من این حرف ها رو صرفا شعاری نگفتم خودم تجربه و درکشون کردم وگرنه در غیر اینصورت به کسی توصیخ نمی کردم من از تا ذکر و سوره ای که بالا گفتم نتیجه گرفتم انشالله شما هم بگیری عزیز دلم 💓💓💓💓💓