2777
2789
عنوان

از وقتی از کربلا برگشتم🥺🖤

814 بازدید | 39 پست

لحظه ای نیس دلم برای حرم تنگ نشه همین که حس و حالش و به یاد میارم گریم میگیره 

سر نماز گریم میگیره 

شمایی که رفتین اینجوری شدین؟

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ از کربلا....

وجودم همونجا جا مونده منو به زور بردن کلا خواب بودم حتی پنجشبه که شب زیارتی اقاست من تو هتل گرفتم خوابیدم کلا ۲ بار رفتم زیارت الان دارم تو حسرت و پشیمونی میسوزم💔

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

زیارتت قبول عزیزم خوش به سعادت🥺

تاحالا قسمت نشده برم ولی تا مشهد برم و برگردم مثل شمام کربلا که دیگه جای خود داره🥲

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

منم همین حس رو دارمممممم🥺🥺

از وقتی امسال رفتم و برگشتم اصلا یه جور دیگه شدم افسرده شدم دلتنگم

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️