2777
2789
عنوان

از وقتی از کربلا برگشتم🥺🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 39 پست

منم از وقتی از حرم امام رئوف امام رضا برگشتم دلمو اونجو جاگذاشتم تاعکس و فیلم حرمشو میبینم نمیتونم جلو اشکامو بگیرم.کاش خدا دوباره قسمتم کنه برم🥺

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا برام توصیفش کن هرچی تخیل میکنم درک نمیکنم لذتشو من تاحالا نرفتمچ حسی داره ک اشک ب چشمت میاد ...

مگه‌ میشه توصیف کرد خواهر

واقعی ترین‌ و عمیق ترین معنای عشق

شیرین ترین گریه

مقدس ترین غم..

به حق حصرت رقیه(س) روزیتون بشه به زودی ان شاالله

البته شما زائر اباعبدالله(ع) هستید

چون خدا عشق اباعبدالله(ع) رو تو دلتون گذاشته❤️

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

توروخدا برام توصیفش کن هرچی تخیل میکنم درک نمیکنم لذتشو من تاحالا نرفتمچ حسی داره ک اشک ب چشمت میاد ...

مامانم پارسال رفته بود میگفت گنبد اقا باهات حرف میزنه انگار.. 

امسال که رفتم، دیدم بله تو بین الحرمین که میرفتم نمیخواستم چشم از گنبدش بردارم انگار باهام حرف میزد 🥺🥲

وای امروز گریه کردم 

من پیاده روی رفته بودم اوج خستگی و شلوغی ( کسایی که رفتن میدونن چی میگم ) 

خوشا به اون خستگی 

چون خیلی شلوغ بود کربلا اصلا جای موندن نبود زیارت کردم و برگشتم در حد ۳ ساعت ۴ ساعت 

تو مسیر رفت از بازار باید رد میشدم 

تو مسیر همش گنبد قشنگش دیده میشد 

هر ۵ قدم بر می‌گشتم عقب نا خودآگاهههههه 

تا یه جایی که دیگه اگه میرفتم گنبدی مشخص نبود 

به هم مسیر هام گفتم میشه یک دقیقه صبر کنی؟

( دو دل هم بودم که بگم یا نه ولی خوشحالم که گفتم )

یک دقیقه رو به گنبد صحبت کردم و اشکم در اومد 🙂

به خودم گفتم یک روزی هی برمی‌گردم عقب ولی تورو نمی‌بینم:)))))))

وای وای الان انگار جلو چشممه 

کاش پاهام تاول بزنه ولی دوباره بهت برسم 🙂💚

منم از وقتی از حرم امام رئوف امام رضا برگشتم دلمو اونجو جاگذاشتم تاعکس و فیلم حرمشو میبینم نمیتونم ج ...

منم یک هفته اس برگشتم ولی با عکس و فیلم هاش اشکم در میاد دقیقا مثل قبل رفتنم

الهی،گاهی،نگاهی...

نظری که نوشتم رو بخون همین الان بغضم گرفت

من مشهدم امسال پیاده رفتیم حرم تازه فقد نصف راهو پیاده رفتیم اشکام همینطوری میریخت منقلب شده بودم با خودم گفتم داریم دیدن کی میریم کجا هممون با ی هدف مشترک داریم میریم..

گفتم این ک مسیر کوتاهی بود اونایی ک پیاده کربلا رفتن چ حسی داشتن غبطه میخوردم

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

وقتی وارد حرم‌میشی، یعنی قبل اینکه وارد اون فضایی که ضریح هست بشی، سراشیبیه کامل اونجا آدم دق میکنه ولی عجیبه زنده می مونه😭😭😭😭😭😭

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆