2777
2789
عنوان

رشت یا اصفهان یا شیراز یا تبریز‌ یا مشهد‌❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2774 بازدید | 243 پست
من مسافرتهای زیادی به شهرهای مختلف آذربایجان داشتم ، هیج کجا مثل تبریز برخوردهای نژاد پرستانه و زشت ...

ولی ما چند سال پیش مسافرت تبریز‌ رفتیم خیلی راضی بودیم‌ هیچ رفتار بدی ندیدیم‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

من رشته‌م تجربیه و قبولی رشته های تاپ دانشگاه تهران خیلی رتبه کمی می خواد و از طرفیم دوست دارم استقل ...

سلام خوندم ک گفتی داری میای اصفهان مسافرت.  احتمالا خودت میای و میبینی

به مینی اسکارف گیر بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم من سه شنبه و چهار شنبه پنج شنبه  سه شبه پشت هم باید میرفتم چهارباغ دفتر وکیلم اونجا بود .پنج شنبه دیشب از راه رفتم نقش جهان نشستیم تا ساعت دو شب 

رسما نصف خانمها با شلوارک جین بودن اگر کسی ب خودم میگفت باورش برام سخت بود اما واقعا دخترهای نوجوانم نبودن همگی ۲۵ .۳۰ سال تا زانو شلوارک جین داشتن 

روسری و شال که دیگه نود درصد ندارن همگی تیشرت کراپ نهایتا یه پیراهن آستین کوتاه که اونم پیراهنو گذاشتن تو شلوار جین.....

کدوم گشت ؟؟؟ کدوم گیر؟؟؟ اینا واسه ده سال قبل بود نه الان 

🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من اصلیتم شمالی هست گیلانی در واقع اصفهان ازدواج کردم و تحصیل کردم بقیه را چون زندگی کردم چیزی ...

دقیقا من یه دوستی داشتم تهرانی بود چندبار گفت میام اصفهان هی نمیومد

بعد از چندسال بلاخره افتخار داد وقتی اومد فکش افتاده بود از تعجب که چرا خیابونای اصفهان مثل تهران پر از گاری و چرخ و دست فروش نیست

چطور ممکنه تو تمام خیابونهای اصلی که هیچ تمام کوچه های شهر هم سطل زباله داشته باشه 

چجوریه که موتور از سر و کول خیابون بالا نمیره ؟ چرا انقدر آب سرد کن تو خیابونهاست؟؟ از تمیزی و انضباط شهر واقعا شوک شده بود میگفت هيچوقت فکر نمیکردم اصفهان اینجوری باشه

یادش بخیر سه سال قبلم مهاجرت کرد آلمان همیشه گاهی ک پیام میده میگه هيچوقت یادم نمیره چقدر اون سه شبه تو اصفهان لذت بردم اومده بود هتل عباسی انقدر ذوق کرده بود😅

من حقیقتا از همه رشته ها اطلاع که ندارم ولی توی رشته خودم و سایر رشته های مهندسی که اطلاع دارم صنعتی ...

واقعا این آمار رو از کجا فهمیدی همونطور که قبل شما دوستمون کفتن تبریز خیلییی معتبرتره برو نت رو چک کن

سلام خوندم ک گفتی داری میای اصفهان مسافرت. احتمالا خودت میای و میبینیبه مینی اسکارف گیر بدن؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

بله الان اصفهانیم‌ . اصلا این جوری نیست‌. منم تعجب کردم والا! یکی از کاربرا گفت تو اصفهان همیشه یکی هست گیر بده‌! 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

اگه لول وسطح دانشگاه برات مهم باشه تو نت هم چک کنی تبریز بعد تهران بررگترین ومهم ترین دانشگاه کشور ه ...

بله می دونم 

دانشکده داروسازی تبریز یکی از معتبر ترین و لوکس ترین دانشگاه هاست‌

@viara‍ 

@hadi1383‍ 

چه شهر قشنگی دارین خیلی وایب خوبی می دهههه‌ عاشقش شدم‌😍😍😍

وای نگم از بریون‌. چقدر خوشمزه بودددددد😋😋

@viara‍ @hadi1383‍ چه شهر قشنگی دارین خیلی وایب خوبی می دهههه‌ عاشقش شدم‌😍😍😍وای نگم از بریون‌. چق ...

عزیزممم خیلی خوش بگذره🥹🤍

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزممم خیلی خوش بگذره🥹🤍

مرسی گلم‌💚

@viara‍ @hadi1383‍ چه شهر قشنگی دارین خیلی وایب خوبی می دهههه‌ عاشقش شدم‌😍😍😍وای نگم از بریون‌. چق ...

خیلی خوش اومدی امیدوارم که پسندیده باشی 

کجاهارو گشتید؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خورشت ماست حتما تست کن واجبهه

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خیلی خوش اومدی امیدوارم که پسندیده باشی کجاهارو گشتید؟

مرسی‌💚

میدون نقش جهان‌

عالی قاپو‌

سی و سه پل‌

چهل ستون‌

فردا هم می خوایم بریم پل خواجو و کلیسای وانک‌