2777
2789
عنوان

رشت یا اصفهان یا شیراز یا تبریز‌ یا مشهد‌❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 243 پست
اگه آذری زبان نباشی توی تبریز خیییییلی بهت سخت میگذره ، به نظر من رشت جای خوبیه برای زندگی و دانشگاه ...

شما تبریزی این‌؟

چرا مگه فارسی بلد نیستن‌؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مسافرتهای زیادی به شهرهای مختلف آذربایجان داشتم ، هیج کجا مثل تبریز برخوردهای نژاد پرستانه و زشت ...

اتفاقا تبریز اللن از همشون بخاطر آب و هوا بهتره چون هوا گرمه تبریز سرده

خوبه تهران هم ولی صنعتی اصفهان کمی از امیرکبیر و تهران نداره عملا از نظر استاد بعد شریف بهترینه انش ...

تبریز رتبه شو دیدی تو دانشگاه ها تو بعضی رشته ها از تهرانم جلو زده یه سرچ کن ببین ۹۰ درصد مهاجرا الان از تبریز رفتن چون دانشگاهش معتبره

من مسافرتهای زیادی به شهرهای مختلف آذربایجان داشتم ، هیج کجا مثل تبریز برخوردهای نژاد پرستانه و زشت ...

عزیزم توهین نکنید به قومیت ها هرجایی قشنگی های خودشو داره

تبریز رتبه شو دیدی تو دانشگاه ها تو بعضی رشته ها از تهرانم جلو زده یه سرچ کن ببین ۹۰ درصد مهاجرا الا ...

من حقیقتا از همه رشته ها اطلاع که ندارم ولی توی رشته خودم و سایر رشته های مهندسی که اطلاع دارم صنعتی اصفهان همسطح شریف و امیرکبیر بوده 

ولی خب یکی دو تا رشته که نداریم بوده دانشگاه سطح پایین که مثلاً توی یه رشته داره حرف اول رو میزنه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

تبریز رتبه شو دیدی تو دانشگاه ها تو بعضی رشته ها از تهرانم جلو زده یه سرچ کن ببین ۹۰ درصد مهاجرا الا ...

قصد اینکه بخام بگم تبریز بهتره یا نمیدونم شیراز بده یا اون خوبه نیست در کل واسه استارتر که تهران زندگی کرده اصفهان و بعد شیراز گزینه های بهترین 

اگه هم ترک زبان هستن که تبریز شاید بهتر هم باشه براش 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من حقیقتا از همه رشته ها اطلاع که ندارم ولی توی رشته خودم و سایر رشته های مهندسی که اطلاع دارم صنعتی ...

گلم تبریز دانشگاه سطح پایین نیست دانشگاه تاپی هستش بزن تیپ ۱ هستش بزنی میاره استاداش هیچ کدوم تو ایران درس نمیدن تو خارج استادن من نمیگم کدوم بهتره ها ولی اون دفعه لیست دانشگاه برترا دیدمش

گلم تبریز دانشگاه سطح پایین نیست دانشگاه تاپی هستش بزن تیپ ۱ هستش بزنی میاره استاداش هیچ کدوم تو ایر ...

خب آخه من مگه گفتم بده؟

نه منظورم این نبود منم گفتم سطحش بالاست

درسته منم که قبول کردم و می‌دونم اینم ولی من درباره دو سه تا رشته صحبت کردم آبجی نه در مورد همه رشته و همه دانشگاه ها 

ببین من اصلیتم شمالی هست گیلانی در واقع اصفهان ازدواج کردم و تحصیل کردم بقیه را چون زندگی کردم چیزی نمیتونم بگم ولی اصفهان از نظر نظم و امکانات اصلا قابل مقایسه با رشت نیست

البته رشتی ها ناراحت نشند از نظر شهریت باز نمیشه مقایسه کرد

موضوع خساست اصلا اینجوری نیست واقعا مردم اقتصادی هستند درست و بجا خرج می‌کنند وقتی مهمونشون میشی واقعا صدشون را می‌گذارند

شما تو بازارهای رشت برو از تشنگی بمیری یه آب سردکن ندارند ولی اصفهان هر جابری یه آب سردکن گذاشتند مردم استفاده کنند

زاینده رود هم که آب داشته باشه واقعا اصفهان بهشت میشه

البته که رشت هم یه خوبی هایی داره مردم گرم، طبیعت زیبا ولی شهر کوچیک همیشه ترافیک حتی بعد این همه سال خیابونها تغییر نکرده کلا شهرداری رسیدگی نمیکنه و هر جا بری پارتی بازی غوغا میکنه