2777
2789
عنوان

رشت یا اصفهان یا شیراز یا تبریز‌ یا مشهد‌❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 243 پست
فردا می رسیم اصفهان اولین جا کجا رو بریم ببینیم‌؟پیشنهاد هاتو بگو‌💚

میدون نقش جهان🥹مخصوصا بازارش که خداس

چهارباغ عباسی

خواجو و سی و سه پل. اگه آب باشه نمیدونم

کاخ هشت بهشت، چهلستون

اونور آب هم سمت نظر و جلفا حتما سر بزنید. اینور آب هم ملک شهر و مطهری فضای جالبی دارن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اونور آب یعنی چی 😂

حکومت خود مختار اصفهان😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نمیدونم😂اصفهان به دو بخش تقسیم میشه. اینور آب(شمال اصفهان) و اونور آب(جنوب). اونور آب بالا شهر ...

آهان چه جالب‌😃😃

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

میدون نقش جهان🥹مخصوصا بازارش که خداسچهارباغ عباسیخواجو و سی و سه پل. اگه آب باشه نمیدونمکاخ هشت بهش ...

خودتون اصلا سی و سه پل اینا نمی رین‌؟😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بیایم اصفهان کدوم خیابونا قشنگ تره بریم بگردیم

چهارباغ. مطهری و ملک شهر. جلفا، نظر، دروازه شیراز و..

برای بازار سبزه میدون و نقش جهان و شهدا

میدون نقش جهان🥹مخصوصا بازارش که خداسچهارباغ عباسیخواجو و سی و سه پل. اگه آب باشه نمیدونمکاخ هشت بهش ...

ملک شهر و مطهری محله ان یا خیابون‌؟

خودتون اصلا سی و سه پل اینا نمی رین‌؟😂

اگه آب باشه چرا که نه

من مدرسم اونجاس هرروز از اونجا رد میشدم😂

چهارباغ. مطهری و ملک شهر. جلفا، نظر، دروازه شیراز و..برای بازار سبزه میدون و نقش جهان و شهدا

چه باحال 

ما شیرازی ها هم دروازه اصفهان داریم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

جو شهر مشهد و اون سرزنده بودنش رو خیلی دوست دارم‌ ولی عربا خیلی زیاد شدن‌🤦🏻‍♀️

خوب باشن ، مشهد سالی ۲۰ میلیون مسافر می ره ، انقدر ایرانی از همه جا می ره که نه عرب نه افغانی من تو مشهد ندیدم ، گم هستن تو مشهد از بس ایرانی زیاده 

ملک شهر و مطهری محله ان یا خیابون‌؟

ملک شهر محله و مطهری اسم خیابون