تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
منم یه رفتار بد از یه مازندرانی دیدمبعد هر جا میکم انکار میکنن که شمالیا خوبن و...همه جا خوب و بد د ...
بله مثلا یجا خانمه تو دانشگاه داشت میگفت دخترم رفته خارج برا تحصیل الان اومدخ اینجا ادامه بده کلی خرج کرده من پرسیدم چرا برگشته با بی ادبی جواب داد برگشته خانم به شما چه
بله مثلا یجا خانمه تو دانشگاه داشت میگفت دخترم رفته خارج برا تحصیل الان اومدخ اینجا ادامه بده کلی خر ...
چه بی ادب😐😑
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
من رشتهم تجربیه و قبولی رشته های تاپ دانشگاه تهران خیلی رتبه کمی می خواد و از طرفیم دوست دارم استقل ...
اره دقیقا من عاشق استقلالم🥲
نه در اون حدم ولی خب به اندازه تهران فضای بازی نداره. به قول خودمون اونور آب یه شهر جدیده. منطقه جلفا و سپاهان شهر و..حکومت خود مختارن😂دانشگاه اصفهان هم بالاشهره
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بله مثلا یجا خانمه تو دانشگاه داشت میگفت دخترم رفته خارج برا تحصیل الان اومدخ اینجا ادامه بده کلی خر ...
وا 😐
چه بی تربیت
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
بعد دانشگاه دولتی بودن کل کشور خوابگاه میدادن اونجا نمیدادن میزاشت برا خودشونی ها بعد مثلا خوابگاه خالی بود اونا ک اونجا بودن میگفتن تختا خالیه ولی نمیدادن میگفتن برید بیرون ازاد کرایه کنید
بعد دانشگاه دولتی بودن کل کشور خوابگاه میدادن اونجا نمیدادن میزاشت برا خودشونی ها بعد مثلا خوابگاه خ ...
🤦🏼♀🤦🏼♀
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
اره دقیقا من عاشق استقلالم🥲نه در اون حدم ولی خب به اندازه تهران فضای بازی نداره. به قول خودمون اونو ...
هدفت چه رشته ایه؟
یعنی چی اونور آب یه شهر جدیده؟😁
اره دقیقا من عاشق استقلالم🥲نه در اون حدم ولی خب به اندازه تهران فضای بازی نداره. به قول خودمون اونو ...
فردا می رسیم اصفهان اولین جا کجا رو بریم ببینیم؟
پیشنهاد هاتو بگو💚
هدفت چه رشته ایه؟یعنی چی اونور آب یه شهر جدیده؟😁
هنوز نمیدونم😂
اصفهان به دو بخش تقسیم میشه. اینور آب(شمال اصفهان) و اونور آب(جنوب). اونور آب بالا شهره و حکومت جدید و خود مختار😂انگار مال این شهر نیستن. از نظر ازادی شیوه زندگی و..یه جورایی اختلاف زیادی داره
هرچند شمالم محله های خیلی خوبی داره ولی بازم به اونور اب نمیرسه
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
شوهر من شیرازی نه خودش خوبه نه فامیلش از هیچ لحاظ متاسفانه ، ولی همه شهرا حتی شهرای کوچیک مثل ساوه ه ...
جو شهر مشهد و اون سرزنده بودنش رو خیلی دوست دارم ولی عربا خیلی زیاد شدن🤦🏻♀️