تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
دوستای من از اصفهان اومد شیرازهنگ بودن که چه طور همچین تیپایی میزنن و شب تا صبح همه در حال خوشگذرونی ...
توی اون اوضاع گشت نبود😑حالا اصفهان هرجا برییییی یکی هست یه چیزی بگه
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
مشهد که سرد و خشکه تابستون گرم و خشکهشیراز کوهستانیه حداقلرشت رطوبتی و سرسبز
من هر دو شهر رفتم مشهد تو شهرای بزرگ بهتر از شهرای دیگه هست ، شیراز بارندگی نداره برف که اصلا نداره ، ولی مشهد پاییز بارندگی داره ،زمستون برف داره ، تابستون هم گر مای شیراز نداره ،کوه که همه شهرا دارن ،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله چون دخترم به دلایلی ک همه میگفتن رشت زد رشت وقتی رفتیم اول ک به دانشجو دولتی خوابگاه نمیدادن طرز ...
وای چه بد
دخترتون علوم پزشکی بود؟
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
به ترتیب نزدیکی بزن اگه نمیخوای هزینه هات زیاد بشه اما اگر برات مهم نیست یا اذیت نمیشی از رفت و آمد ...
خودم دوری برام مهم نیست
مامانم اینا می گن نزدیک بهتره
ولی تا اون موقع راضی شون می کنم😁
امسال می رم یازدهم
من هر دو شهر رفتم مشهد تو شهرای بزرگ بهتر از شهرای دیگه هست ، شیراز بارندگی نداره برف که اصلا نداره ...
هدرسته
نگفتم کوه داره
گفتم هوا کوهستانیه
اره متاسفانه شیراز برف ندنداره
بارون داره البته
ولی سپیدان که در ۴۰ کیلومتری شیراز هست کل زمستون برف و پیست اسکی داره
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
بله چون دخترم به دلایلی ک همه میگفتن رشت زد رشت وقتی رفتیم اول ک به دانشجو دولتی خوابگاه نمیدادن طرز ...
منم یه رفتار بد از یه مازندرانی دیدم
بعد هر جا میکم انکار میکنن که شمالیا خوبن و...
همه جا خوب و بد داره
ولی شمالیا به خاطر خاصیت آب و هواییشون رفتارشون یکم سرده برعکس بوشهریا
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
منم یه رفتار بد از یه مازندرانی دیدمبعد هر جا میکم انکار میکنن که شمالیا خوبن و...همه جا خوب و بد د ...
اره رفتارشون نسبت به جنوبیا اصلا خوب نیس حالا خودمون شیرازی هستیم ولی رفتار رشتیا واقعا بد بود مخصوصا ک کلا دانشگاهشون پارتی بازیه بعدم اصلا اونجا کسی رو آدم حساب نمیکنن
اره رفتارشون نسبت به جنوبیا اصلا خوب نیس حالا خودمون شیرازی هستیم ولی رفتار رشتیا واقعا بد بود مخصوص ...
منم شیرازیم و با بوشهریا و خوزستانیا عشق میکنممم
ولی میرم شمال احساس غربت میکنم
یه حسی بهم القا میکنن انگار حقشونو خوردم
توی اون اوضاع گشت نبود😑حالا اصفهان هرجا برییییی یکی هست یه چیزی بگه
من رشتهم تجربیه و قبولی رشته های تاپ دانشگاه تهران خیلی رتبه کمی می خواد و از طرفیم دوست دارم استقلال پیدا کنم و یه مدت یه شهر دیگه زندگی کنم🤩
به مسافرا هم گیر می دن؟ مثلا مینی اسکارف سرت کنی