2777
2789
عنوان

رشت یا اصفهان یا شیراز یا تبریز‌ یا مشهد‌❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 243 پست
شیرازمهمه اینجا ها رفتمشمال هم چند سال ویلا داشتیم خیلی فرهنگشون به ما نمیخوردالبته مازندران بودرشتی ...

خوشا شیراز و وصف بی مثالش‌🥹🥹🫶🏻

ما نسل های قبلیمون به شیراز بر می گرده‌

ولی تا حالا نرفتم‌🥺

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

به ترتیب نزدیکی بزن اگه نمیخوای هزینه هات زیاد بشه اما اگر برات مهم نیست یا اذیت نمیشی از رفت و آمد طولانی بر اساس رنک دانشگاه بزن

من خودم تجربه شیرازو دارم ، مردمش خیلیییییی خوبن احساس غریبی نمیکنی ، جاهای دیدنی و گردشگری زیاد داره برای تفریح ، کسالت بار نمیشه برات . خود دانشگاه شیراز هم خوبه داخل شهره اما علوم پزشکیش به لحاظ مکانی جالب نیست و دانشکده ها از هم جدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشا شیراز و وصف بی مثالش‌🥹🥹🫶🏻ما نسل های قبلیمون به شیراز بر می گرده‌ولی تا حالا نرفتم‌🥺

شیراز بی نظیره 

نه به خاطر اینکه خودم شیرازی ام

شهرهای مختلفی زندگی کردم از جنوب و‌ شمال

ولی شیراز واقعا شهر زنده ایه:)🧡

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
برعکس گفتیشیرازیا خیلی آزادن حتی آزاد تر از تهرانیا میگردنمشهد و اصفهان مذهبی ان

دقیقا. مشهد ازش انتظار میره مذهبی باشه

من فکر میکردم اصفهان نرماله تا وقتی شیرازو دیدم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

حالا استارتر گفته فرهنگ بصورت کلی ، فقط آزادی در پوشش اینا رو نگفته ولی به نظرم تهرانیا فرهنگشون بیش ...

از لحاظ فرهنگ بازم شیراز اوکیه

نمیدونم شاید چون خاطره بسیار بدی از اصفهان و مشهد دارم نمیتونم درست نظر بدم

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
بلهخود دانشگاه اصفهان نسبت به تبریز و شیراز حرفی برای گفتن نداره. جاذبه های گردشگریمون زیاده فوق الع ...

واقعا حیف‌🥲الان کامل خشکه‌؟

همسن خودتم می رم یازدهم از الان برای شهر دانشگاه تحقیق می کنم‌😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

دلیلش هم می گین‌؟

بله چون دخترم به دلایلی ک همه میگفتن رشت زد رشت وقتی رفتیم اول ک به دانشجو دولتی خوابگاه نمیدادن طرز برخوردشون چ تو دانشگاه خیلی افتصاح بود همش پارتی بازی بود بعد هز کلی دوندگی کل شهر رشت رفتن خوابگاه افتتصاحی بهش دادن که طبقه ۶ بدون اسانسور اینم بابد خودش اسنپ میگرفت میرفت دانشگاه غذای سلف به شدت افتضاح نمیشد تو دهن کنی دانشگاه از شهر خیلی دور هس خوابگاه هم وسط شهر سرویس هم نداشتن دخترم همون ترم اول فرار کرد اومد رفتار مردمش هم اصلا خوب نبود 

شوهر من شیرازی نه خودش خوبه نه فامیلش از هیچ لحاظ متاسفانه ، ولی همه شهرا حتی شهرای کوچیک مثل ساوه هم مهاجر دارن  از همه جا رفتن پس فرقی نمی کنه کجا بری  ، من بودم  می رفتم مشهد ،اب وهوا خیلی بهتر از شهرای دیگس ،احساس غریبی هم نداری 

دقیقا. مشهد ازش انتظار میره مذهبی باشهمن فکر میکردم اصفهان نرماله تا وقتی شیرازو دیدم

دوستای من از اصفهان اومد شیراز

هنگ بودن که چه طور همچین تیپایی میزنن و شب تا صبح همه در حال خوشگذرونی تو پارک و خیابونن

شب بری بیرون احساس ناامنی نمیکنی انگار روزه

شوهر من شیرازی نه خودش خوبه نه فامیلش از هیچ لحاظ متاسفانه ، ولی همه شهرا حتی شهرای کوچیک مثل ساوه ه ...

مشهد که سرد و خشکه 

تابستون‌ گرم و خشکه

شیراز کوهستانیه حداقل

رشت رطوبتی و سرسبز

واقعا حیف‌🥲الان کامل خشکه‌؟همسن خودتم می رم یازدهم از الان برای شهر دانشگاه تحقیق می کنم‌😂

هر از چند گاهی دو سه روز باز میشه صدای کشاورزا درنیاد. اصلا شده جاده خاکی انگار نه انگار رودخونه اس🫠سمت ناژوان و باغ بهادران همیشه اب هست ولی خواجو و سی و سه پل نه

من انقد دلم میخواد تهران قبول شم🥹رشتم ریاضیه اونجام نشد شهر خودم 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱