2777
2789

وکیل هست اینجا بیاین لطفا

تو فیلم آقای قاضی و تو همین سایت دیدم ک اگ مثلا نوشته نشه در ازای چی خونه رو داده و اینا میتونع بعد پس بگیره

چطوری نصف خونع رو بزنع ب نامم ک دیگ اوکی باشع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید متراژ بنویسه و قید کنه زدم بنام فلانی و میتواند مالکانه تصرف نماید و امضا و انگشت بزنه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

به عنوان فروش باشه، تو پولی داده باشی و بخریش دیگ نمیتونه برگردونه

هرمبلغیی؟؟من ک پولی ندارم و خب مدرک پرداخت نیس شنیدم اگ بعدا پیگیری بشع میتونن بگه پولی نداده یا اگ پولی کمی باشه بگن پولش بیشتر میشدع و فسخ بشه

یعنی مثلا یه قولنامه ای باشه که نوشته باشه شوهرتون در ازای دریافت اینقد پول سه دنگ خونه رو به اسم شم ...

اون پول رو اگ بعد حسابا رو بررسی کنن ک پرداخت نشده چی چون من که پولی نمیخوام بدم

شما وکیلی؟چیز دیکه نباید قید بشه و اینک در ازای چی

نه وکیل نیستم خونه بنامم زده شد دقیقا همین نوشته شد 

در ازای هر چیزی توافق کرده باشید قید میشه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺