2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 77532 بازدید | 970 پست

فقط میتونم بگم حسرت چیزای کوچیک رو به دل بچه نذارین ، 

نهایتا بگین اگه کمک کنی اتاقت رو مرتب کنم و.. به عنوان هدیه میخرم برات

هم بچه تشویق شدن بابت کار خوب رو یاد میگیره ؛ هم انگیزه داشتن و شوق رسیدن بهش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز با قهر چیزی بدست بیاره فردا و پس فرداهم یاد میگیره 

امروز این ترند رو بخواد و براش بخری فرداهم باید بخری

مگه بچه هر چیز چرتی خواست باید براش بخری

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

دقیقان تو این وضعیتم

عزیزم یه کلیپ دیدم که لبوبو رو باز کرد و از توشکمش شنود دراورد و چشماشم دوربین بود

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

روح زخمی و نفرت چیه؟!بچه یاد میگیره بابت انتخابش هزینه بده

خدا بداد بچه هاتون برسه با اینهمه اصطحکاک و تلخ بزرگ میشن. یکم مهربون باش،  روح بگه مثل حریر نازکه. روش های مهربانانه برای قانع کردن بچه زیادی جوری که خاطره تلخ نسازه

الحمد لله کما هو اهله

عزیزان دلم تنها دلیلم برای حضور تو نی نی سایت تاپیک یکی مونده به اخرمه که دلگرمم به کمک شما

میشه لطفاً بیاید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

به بچه ت فرق نیاز و خواسته رو با مثال بگو 

مثلا  لباس خریدن یک نیازه ولی لباس پرنسسی و تور توری و اینجاش جینگولی مستون باشه اونجاش نگین داشته باشه میشه خواسته 

یا خریدن کیف و دفتر برای مدرسه ش یک نیازه ولی خریدن کیف و دفتر فلان مارک و برند خواسته ست 

بچه فرق نیاز و خواسته رو باید بدونه ولی متأسفانه حتی خیلی از بزرگسال ها هم این تفاوت رو نمیدونن و خرد اقتصادی شون رشد نمیکنه 

بگو من و بابایی به عنوان والد شما موظف هستیم نیاز های بچه هامون رو تامین کنیم

نیاز های مالی مثل خوراک پوشاک، تفریح ،سلامتی، مدرسه ، امنیت ، خونه و... 

تا زمانی که خود بچه بتونه از نظر مالی مستقل بشه

اگر احتیاج داری که خواسته هات پوشش داده بشه میتونی از پول قلکت کمک بگیری من هیچ دخل و تصرفی توی مدل خرج کردن قلکت ندارم و این پول خودته میتونی باهاش بخری 

یا اگر خیلی دلت میخواد این عروسک رو بخری میتونی مبلغ عروسک رو ازم وام بگیری عروسک رو بخری و طی پنج ماه اقساطش رو از پول تو جیبیت بدی دقت کن اینطوری نشه که هیچ پول تو جیبی ای براش نمونه ولی بذار زجر اقتصادی رو تجربه کنه اینا براش رشد داره و ارزش گذاری رو متوجه میشه 

یا بگو نصفش رو تو بده نصفش رو کمکت میکنم می‌خریم چون دوست دارم خوش‌حالت کنم 

اینو بدون

شما در کل سال موظفی نیاز های واقعی بچه ت رو پوشش بدی ولی برای خواسته ها فقط لیست می‌کنی و همدلی می‌کنی و بااااا برنامه خرید می‌کنی 

میگی لبوبو میخوای ؟ اوهوم متوجه ام دست دوستات دیدی خوشت اومده به نظرت نرم رسید اینکه از جعبه درمیاد خیلی هیجان انگیزه و... این میشه همدلی حالا یه دفتر میاری و خواسته های بچه ت رو توش می‌نویسی اینطوری روزی که تصمیم داری میخوای براش اسباب بازی یا هر هزینه این مدلی بکنی لیست رو در میاری بهش نشون میدی میگی اولویتت کدوم یکیه ؟ دوست داری کدوم رو بخریم ؟ فقط یه کدوم رو انتخاب می‌کنه و خرید میکنید تمام 

ممکنه توی این لیست عطر و ادکلن باشه ، گیره فلان باشه ، عروسک باشه هر چیزی که جزو خواسته هاش هست اینطوری توی موقعیت یاد میگیره اهم و مهم کنه 

ضمن اینکه شما خودت میتونی از این لیست کمک بگیری توی مناسبت ها مثلا روز دختر روز تولد یا مثلا میخوای هدیه تشکر بدی بهش بابت کاری که ازش نخواسته بودی ولی خودش خودجوش انجام داده مثلا با خواهرش کمک کرده توی درسش و... براش خرید کنی

از به کار بردن جمله هایی مثل گرونه نمی‌تونیم بخریم نداریم به هیچ وجه استفاده نکن ذهنیت فقر برای بچه به وجود نیار حتی اگر واقعا همینطور باشه

همیشه ذهنیت بچه رو به فراوانی عادت بده ولی با برنامه خرج کردن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

😐😐😐😐😐عجب گرفتاری شدیما س وجب عروسک ۷۰۰-۸۰۰ هزارتومن

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

دقیقان تو این وضعیتم

عزیزم به قیمتش کاری ندارم

ولی هرگز نخر

اگرم خریدی بنداز بره

این عروسک ها که جدیداً ترند شده آلودگی ماورایی ایجاد می‌کنه

نوعی فراخوان از فراماسون ها هست

در کل دنیا میخوان میزان فرمان پذیری مردم رو بسنجن

در ضمن این عروسک از روی یک شرور ساخته شده که

مظهر خشکسالی وقحطی هست