2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 63301 بازدید | 869 پست
حالیش نیست متاسفانه چند روزه اشک میریزه فقط😐

میتونید یک قلک بخرید بگید میدونم دوست داری عروسک رو داشته باشی ولی ما الان شرایط خرید نداریم میتونی خودت پولات رو جمع کنی بخری

چند سالشه؟میتونید بهش بگید برات  خمیر هواخشک میگیرم بیا با هم درستش کنیم اینجوری میتونیم همه رنگ ها رو خودمون با سلیقه خودمون بسازیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابه روی اونم دختر خاله منم چهار سال و نیمشه😂البته اگر قبلاً باهاش اینجوری حرف زدی جوابه میتونی یه ...

عزیزم گفتم 

حتی ی عروسک میخاستیم بخریم و از لبوبو گرون تر بود ولی خیلی قشنگ تر ،نخاست گفت فقط لبوبو

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

دختر منم ۴ سال و نیمه

سلامت باشه انشالله 

من خودم گاهی میگم نه ک بچه م سرخورده بشه اما تراپیست میگفت بزارین برای رسیدن به خواسته هاش یکم سختی تحمل که تا اون چیز براش ارزشمند باشه 

اگر راحت تهیه بشه دیگه ذوقی نداره

نه نمیوفته هر وقت این عروسک رو بیینه یادش میاد مامان باباش براش نخریدن فقط اگر تو شرایط مالب خوبی نب ...

نه عزیزم اتفاقا میگه خوب شد نخریدم حیف پول. خوب شد مامان بابام حواسشون بود. ما خودمون هم بچه بودیم. الان حسرت چیزایی رو داریم که واقعا به دردمون میخوردن و نخریدن. ولی خیلی از اسباب بازی ها و عروسکها رو یادمون نیست! اونم بچه چهار ساله!

شما واقعا یه تومن به عروسک میدین؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

میتونید یک قلک بخرید بگید میدونم دوست داری عروسک رو داشته باشی ولی ما الان شرایط خرید نداریم میتونی ...

خمیر هوا خشک خریدیم ،مادرشوهرم ی مدل عروسک خرید مامان خودم ی مدل عروسک خرید ،قانع نمیشه ک نمیشه 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

نه واقعا نیست اینا چرت و پرت برای ویو گرفتننه اون نگفته البته فعلا بعدا ممکن باید بگه از اون بعید نی ...

اون یکی کرومی شبیه جن هست اینو دقیق ندیدم آره رائفی پور ازاین صحبت ها داره ولی این صهیونیستها خیلی دنبال جن وجادو هستن خدایی 

نه نمیوفته هر وقت این عروسک رو بیینه یادش میاد مامان باباش براش نخریدن فقط اگر تو شرایط مالب خوبی نب ...

اصلا فاز اینایی که نظر دادن رو نمی فهمم

خوب اسباب بازی مال بچه است عروسک مال بچه است حالا هم این هست و بچه خواسته بخر براش دیگه

فکر نمی کردم مادر پدر های نسل الان دیگه بچه رو تو محرومیت نگه دارن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اصلش ک خیلی گرونه منم گفتم از سرش میفته ولی الان ۳ ،۴ روزه قهره😂😂

این آخه مدل سوپرایزی میخواس که از جعبه دربیاره

ای بابا چه استقامتی داره بچه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بچه دارید؟ میدونید ک بچه ها تو ی سنی این مدل رفتارا جواب نمیده روشون‌ فشار بیرون خونه بیشتر میشه متا ...

کاملا درک میکنم

من بچه ندارم

ولی تو چند مقطع با بچه ها سرو کار زیاد داشتم

رنج سنی اکثرشون ۸ تا ۱۲ ساله

متاسفانه وقتی پدر و مادر هاشون مجبور میشن یه چیز رو بخرن این روند مثل یه زنجیر ادامه دار میشه و دیگه نمیتونن قطعش کنن

من اصلا اصلا اصلا با تنبیه و سختی دادن و نه قاطع گفتن به بچه ها موافق نیستم ولی این سبکی که گفتم باید در وجود بچه ها نهادینه بشه ،به مرور زمان 

مثل یه سبک زندگی 

وقتی سبک زندگی شون به این شکل بشه دیگه از اینکه فلان چیز رو براش تهیه نکنید احساس شکست و وکمبود پیدا نمیکنه

ولی وقتی قرار به کوتاه اومدن و پذیرش همه خواسته های بچه ها ولو خواسته های نادرست باشه دیگه نمیشه جلوی خواسته های اشتباه رو گرفت 

این روند باید آروم آروم شکل بگیره ،خیلی آروم 

در طول چندین ماه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اون یکی کرومی شبیه جن هست اینو دقیق ندیدم آره رائفی پور ازاین صحبت ها داره ولی این صهیونیستها خیلی د ...

عروسک چه ربط به صهیونیستا داره

اصلا کی می دونه جن چه شکلیه که بگیم فلان عروسک شبیه جنه چه حرفایی می زنید

عروسک ها شکل های عجیب غریب دارن دیگه طبیعیه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
یه سری از کاربرها پیشنهاد شون این بود که چیز با ارزش تری بخرید براش اما دوست گرامی وقتی شما یه چیزی ...

خوب درسته بچه نباید حسرت داشته های بقیه رو بخوره ولی اینکه هرچیزی دید و خواست هم تامین بشه اشتباهه همیشه یک عروسک ساده نیست که البته قیمت همینم خوب کم نیست 

ولی هرچی بزرگ تر بشه بیشتر وارد اجتماع بشه چیز های بیشتری دست هم سن هاش میبینه  شاید الان بتونن در حد عروسک و لوازم تحریر تامین کنن ولی چند سال دیگه که رفت دانشگاه شاید  نتونن مثلا  ماشین گرون   قمیتی که دست دوستاش هست تامین کنن