2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 77916 بازدید | 971 پست
بچه از این چیزا سر در نمیاره مگه جوون بیست سالس

پدر و مادر که بچه نیسن

دو روز دیگه از سرش میفته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

فعلا نخر بگو بخاطر رفتارت هر وقت تونستی بخری بعد بخر بگو هرچیزی رو هر وقت صلاح دونستم میخرممن دخترم ...

دختر منم ۴ سال و نیمه

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالیش نیست متاسفانه چند روزه اشک میریزه فقط😐

این ترند ها تمومی نداره اگه واردش بشه دیگه عادت میشه براش یه جورایی مثل اعتیاد میشه که هی بخواد با ترندها پیش بره 

اگه تصمیم دارید نخرید رو تصمیمتون بمونید چون اگه بخرید یادمیگیره با گریه به هرچی میخواد برسه

بهش حق بدید فکر میکنه از بقیه عقب مونده ولی باهاش حرف بزنید 

بی خیال چن روز دیگه یادش میرهخواهر منم دلش لبوبو میخواسانقد اون روزا درگیری داشتیم که اصلا دل و دماغ ...

اصلش ک خیلی گرونه 

منم گفتم از سرش میفته ولی الان ۳ ،۴ روزه قهره😂😂

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

اول با توضیح، بعد هم با یه جایگزین مناسب مثلا یه عروسک زیبا تر که ارزش داشته باشه اینطور متوجه هم می ...

بچه دارید؟ میدونید ک بچه ها تو ی سنی این مدل رفتارا جواب نمیده روشون‌ فشار بیرون خونه بیشتر میشه متاسفانه

parasoo1989@
اخه خیلی زشته و ارزش خریدن نداره اصلان

خانم این نظر شماست شما که قرار نیست باهاش بازی کنی و خریدش خواسته تو نیست خواسته بچه است

از نظر شما پدر مادر ها باشه هیچ اسباب بازی ارزش خرید نداره اصلا اسباب بازی بیخوده ولی برای بچه ارزش داره 

از نظر تو زشته از نظر بچه قشنگه

قرار نیست از دید خودت ببینی که از دید بچه نگاه کن این خواسته اونه چرا برای خواسته بچه از جانب خودت تصمیم میگیری

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
پدر و مادر که بچه نیسندو روز دیگه از سرش میفته

نه نمیوفته هر وقت این عروسک رو بیینه یادش میاد مامان باباش براش نخریدن 

فقط اگر تو شرایط مالب خوبی نباشه مادر پدر میشه گفت عیب نداره اگر نخرن 

ولی اگر دارن و نخرن بیشترین اشتباه رو کردن 

سه یال دیگه عکس لبوبو میبینه میگه مامان بابام نخریدن

۴ سالشه😂😐

جوابه روی اونم 

دختر خاله منم چهار سال و نیمشه😂

البته اگر قبلاً باهاش اینجوری حرف زدی جوابه 

میتونی یه چیز دیگه هم بگی 

بگی که من حاضرم یه عروسک خشگلتر برات بخرم ولی نمی‌خوام تحت تأثیر آدم های کم هوش قرار بگیری تو شبیه بقیه نیستی اینارو درک میکنی

حالا اگرم نیمخوای ازین در وارد بشی اولش بهش بگو این عروسک چه چیزیش تورو جلب کرده(همون اول نگو نمیخرم)

بحث رو به جایی برسون که خودش با زبون خودش بگه زشته این عروسک و قیافه نداره و شماهم پیشنهاد یه عروسک خوشگل رو بهش بده 

درحال ساخت ....:)

یه سری از کاربرها پیشنهاد شون این بود که چیز با ارزش تری بخرید براش اما دوست گرامی وقتی شما یه چیزی دوست دارید اون به چشمتون قشنگ تر میاد تا چیزی که یکی دیگه فکرمیکنه باارزش تره

شاید هم پول حروم کردن باشه خریدش ولی خیلی بهتر از اینکه دخترتون با حسرت به عروسک های بقیه نگاه کنه

دوستانی هم که تنبیه پیشنهاد میدید در نظر داشته باشید که اون فقط یه بچه است و تنبیه مال زمانیه که با قهر همیشه میخواهد همه چیز به دست بیاره

خوب واقعا هست مگه رائفی پورهم گفته؟؟؟

نه واقعا نیست اینا چرت و پرت برای ویو گرفتن

نه اون نگفته البته فعلا بعدا ممکن باید بگه از اون بعید نیست😂

گقتم فاز رائفی پور یعنی مثل اون از هر چیزی تهدید و دشمن فرضی در نیارید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود