2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 77247 بازدید | 964 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه سالا ریختن تو تاپیک 😂 بچه باید بدونه هرچیزی خواست نمیتونه بهش برسه اینجوری خودخواه و لوس میشه

من بچه سال نیستم ولی نمیدونم چه اصراری دارید که مفهوم ناکامی رو انقدر صریح و بیرحمانه و زودهنگام به بچه ها یاد بدید ! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خودم ک بلد نیستمولی فیکش هم ۷۰۰ هست

توی باسلام از ۷۰ تومن هست تا ۴۶۰ با ارسال رایگان

البته ۷۰ تومن جنسش نمد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم ما خودمون نمیخایم این عروسک رو بخریم ن واسه قیمتش میخام از سرش بیفته چون هر عروسکی ک ترند میشه ...

بچه ۴ ساله  از کجا میدونه که چنین عروسکی ترند شده  که اسمشو میکه میخوادش؟ کی براش این عروسک و مهم جلوه داده؟!!!!؟

من همین الان یه کلیپ دیدم از داخلشان ریز تراشه در می اورد میگن ممکنه مثل ماجرای پیجرهای لبنان باشه و ...

نه بابا اینا چرته، این عروسک همه جای دنیا مد شده. فقط ترفند پول مفت درآوردنه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نمیدونم ،خاک تو سرشون ک هروز ی چیزی بساط میکنن واسه مردممیگن نماد شیطان پرستی و باعث خوشکسالی شده و ...

اسی ساده نباش. اینم مثل ماگای استنلی و کارتای کیمدیه. یه مشت آشغال برای پول به جیب زدن کمپانی ها

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...