2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 78091 بازدید | 972 پست

من وقتی نخوام واسه دخترم یک چیزی رو بخرم دو تا چیز دیگه پیشنهاد میدم میگم از بین این دو تا انتخاب کن‌. قبلشم واسه پسرم همینکار رو میکردم. هیچوقت چیزی که به صلاحشون نبود رو نمیخریدم ولی به جاش حتماً دو سه تا چیز مشخص میکردم میگفتم از بین اینا انتخاب کن. اونم میخرید و راضی .

بی محلی و نخریدن بدتره.

سلام به همگی 

من کل تاپیک رو نخوندم 

ولی پسر منم لبوبو میخواست. چون توی مغازه دید. من بهش گوشی نمی‌دم که بگم از توی گوشی من دیده. 

من بهش گفتم پول تو جیبیت رو جمع کن. خودت بخر. صبر کرد تا پولش جمع شد. از یک پیج با سلام براش خریدم با ارسال شد ۵۳۸. 

به نظرم اینکار می‌تونه بهشون یاد بده که برای رسیدن به خواسته هاشون باید از خیلی چیزای دیگه بگذرن و صبوری کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم اهل این چیزانیست ولی یه کلیپ دیده توی گوشیم که لبوبوچیه وچطوریه 

به شدت بدش اومده ازاین عروسک .هرجاهم میشینه واسه دوستاش تعریف میکنه اوناهم بدشون میاد

نمیدونم کلیپایی که درموردش هست درسته یانه .شکلش یه جوریه اخموعه .حس بدمیده واسه همین به هیچ وجه چنین چیزی نمیخرم 

حالا چرا همه فاز برداشتن به استارتر میگن نخر براش!!!

مهم دخترته که دوستش داره. ۵۰۰ تومن هم که زیاد گرون نیست خداییش. این همه ات اشغال معمولا میخرن این بچه ها. حالا این قدر دلش کشیده به نظرم بخر واسش خوشحالش کن. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بهتر بود از اول انقدر روی نخریدن پافشاری نمی کردین

بچه دیده خوشش اومده ، اطرافش هم حتما دارن که بیشتر ترغیب شده ، 

دختر من از این عروسکه خوشش نمیاد ولی ال او ال رو دوست داره 

من نمیدونستم لابوبو چیه 

الان ازشماشنیدم سرچ کردم دیدمش 

بعد یادم اومد من دیروز اینو تو ویترین دیدم و خوشم اومد 

بنظرم براش بخر  خیلی بانمک و خاص و تکه 

سرچ زدم چیزایی هم که درموردش میگن شایعه است 

اون فقط یه عروسکه  انرژی ماورایی نداره که عزیزم 

ضمنا اون الان تواین سن اونو میخواد، باورکن حتی شبها خوابشو میبینه ، دوسال دیگه اونو نمیخواد اما حسرتش همچنان تودلشه و اون حس منفی و خشم نسبت به شماهم همینطور

اونایی که میگن بچه هرچی میخواد نخر  اون کلا یه مبحث عمیق و طولانیه که روش ها و ترفندهای مخصوص بخودش رو داره که نیاز داره یادبگیرین بعداجرا کنین . ولی متاسفانه ماعادت داریم هرچی شنیدیم همون نسخه رو واسه همه توی هرحالتی میپیچیم و اجراییش میکنیم

تازه نوشته این مال کتاب های مصور کاسینگ لونگ هستش که اونجا لابوبو یه موجود مهربون اما یکم شیطونه

توی قسمت روانشناسی لابوبو هم اینهارو نوشته : 

روانشناسی عروسک لابوبو به چند بعد اصلی تقسیم می‌شود: کاهش اضطراب و حس امنیت به دلیل نرمی و دلنشینی عروسک، نمادپردازی اخلاق و واقع‌گرایی از طریق پذیرش حالات اخم و غرغر، و همچنین پدیده‌ای فرهنگی و اجتماعی ناشی از استراتژی‌های بازاریابی هوشمندانه (مانند جعبه‌های شانسی) که حس هیجان، کلکسیونر بودن و تعلق گروهی را تقویت می‌کند. لابوبو به عنوان یک نماد فرهنگی و ابزار رشد عاطفی، باعث ایجاد پیوند و هم‌ذات‌پنداری با مخاطبان در سنین مختلف می‌شود. 

تأثیرات روان‌شناختی مثبت:

کاهش اضطراب و ایجاد حس امنیت:

تعامل با اشیاء نرم و دوست‌داشتنی مانند لابوبو می‌تواند باعث آرامش، کاهش استرس و ایجاد حس امنیت شود. 

مواجهه با احساسات واقعی:

لابوبو پیام‌رسان این مفهوم است که تمام حالات انسانی، از جمله اخم و غرغر هم قابل قبول و دوست‌داشتنی هستند و به پذیرش احساسات واقعی کمک می‌کند. 

رشد عاطفی و اعتماد به نفس:

بازی با عروسک‌های نرم مانند لابوبو می‌تواند به کودکان در ایجاد روابط اجتماعی بهتر و کسب اعتماد به نفس بیشتر کمک کند. 

ایجاد حس تعلق و همدلی:

لابوبو به عنوان یک نماد فرهنگی مشترک، باعث ایجاد پیوند و حس همدلی میان افراد می‌شود و احساس تعلق به یک گروه را تقویت می‌کند. 

بنظرمن براش بخر اصلشو حتی