من نمیدونستم لابوبو چیه
الان ازشماشنیدم سرچ کردم دیدمش
بعد یادم اومد من دیروز اینو تو ویترین دیدم و خوشم اومد
بنظرم براش بخر خیلی بانمک و خاص و تکه
سرچ زدم چیزایی هم که درموردش میگن شایعه است
اون فقط یه عروسکه انرژی ماورایی نداره که عزیزم
ضمنا اون الان تواین سن اونو میخواد، باورکن حتی شبها خوابشو میبینه ، دوسال دیگه اونو نمیخواد اما حسرتش همچنان تودلشه و اون حس منفی و خشم نسبت به شماهم همینطور
اونایی که میگن بچه هرچی میخواد نخر اون کلا یه مبحث عمیق و طولانیه که روش ها و ترفندهای مخصوص بخودش رو داره که نیاز داره یادبگیرین بعداجرا کنین . ولی متاسفانه ماعادت داریم هرچی شنیدیم همون نسخه رو واسه همه توی هرحالتی میپیچیم و اجراییش میکنیم
تازه نوشته این مال کتاب های مصور کاسینگ لونگ هستش که اونجا لابوبو یه موجود مهربون اما یکم شیطونه
توی قسمت روانشناسی لابوبو هم اینهارو نوشته :
روانشناسی عروسک لابوبو به چند بعد اصلی تقسیم میشود: کاهش اضطراب و حس امنیت به دلیل نرمی و دلنشینی عروسک، نمادپردازی اخلاق و واقعگرایی از طریق پذیرش حالات اخم و غرغر، و همچنین پدیدهای فرهنگی و اجتماعی ناشی از استراتژیهای بازاریابی هوشمندانه (مانند جعبههای شانسی) که حس هیجان، کلکسیونر بودن و تعلق گروهی را تقویت میکند. لابوبو به عنوان یک نماد فرهنگی و ابزار رشد عاطفی، باعث ایجاد پیوند و همذاتپنداری با مخاطبان در سنین مختلف میشود.
تأثیرات روانشناختی مثبت:
کاهش اضطراب و ایجاد حس امنیت:
تعامل با اشیاء نرم و دوستداشتنی مانند لابوبو میتواند باعث آرامش، کاهش استرس و ایجاد حس امنیت شود.
مواجهه با احساسات واقعی:
لابوبو پیامرسان این مفهوم است که تمام حالات انسانی، از جمله اخم و غرغر هم قابل قبول و دوستداشتنی هستند و به پذیرش احساسات واقعی کمک میکند.
رشد عاطفی و اعتماد به نفس:
بازی با عروسکهای نرم مانند لابوبو میتواند به کودکان در ایجاد روابط اجتماعی بهتر و کسب اعتماد به نفس بیشتر کمک کند.
ایجاد حس تعلق و همدلی:
لابوبو به عنوان یک نماد فرهنگی مشترک، باعث ایجاد پیوند و حس همدلی میان افراد میشود و احساس تعلق به یک گروه را تقویت میکند.
بنظرمن براش بخر اصلشو حتی