2777
2789
عنوان

اونایی که اجاره ان نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 65 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عزیزدلم منو خیلیای دیگه هم اوضاعمون همینه ولی خدا بزرگه خودش برامون معجزه می‌کنه شک نکن

امیدوارم تاالان که فقط سوختیم وساختیم ...ولی تو زمان ج....توکوچه ماهمه ماشین داشتن رفته بودند فقط مامونده بودیم ماهیچی نداشتیم آخه هیچکس نبود...بالاخره میتونن فرارکنن یابگذرونن

فقط ذهنم سمت اینچیزامیره مثلن برنج بشه صدهزار وقتی من ندارم نمیتونم بگیرم ولی کسی که پولداره می‌تونه ...

اصلا فکر اینارو نکن

بهت یچیز بگم؟مردم خوبی داریم 

من قبلا برنج بیشتر میگرفتم 

بخداااا الان در حد 10کیلو میگیرم 

از شمال میومدیم گفتن تهران روغن نیست 

اونجا تو کوهستان بودیم روغن داشتن مغازه ها 

بخدااااا نخریدیم هیچ کدوم 

گفتیم میریم ماهم عین همه

اصلا فکر اینارو نکنبهت یچیز بگم؟مردم خوبی داریم من قبلا برنج بیشتر میگرفتم بخداااا الان در حد 10کیلو ...

تواز لطف و مهربونته خداازتوبیشترکنه ولی زمان ج...همه رفته بودن ماموندیم بودیم همه جا خلوت خلوت مغازه ها همه بسته مغازه دار میگف همه چی گرون میشه چرابه قیمت قبل بدم محصول رو

امیدوارم تاالان که فقط سوختیم وساختیم ...ولی تو زمان ج....توکوچه ماهمه ماشین داشتن رفته بودند فقط ما ...

خدا خودش هوامون داره عزیزم . نگران نباش . به این چیزا اصلن فکر نکن . مرگ حقه هممون یروزی می‌میریم حالا یکی زود یکی دیر . عمر دست خداست . من فقط همیشه از خدا میخام تا وقتی بچه هام کوچیکن منو بچه هامو برا هم نگه داره یا باهم ببره همین وگرنه مرگ بد نیست . اگه بخوای مدام هم بهش فکر کنی داغون میشی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

تواز لطف و مهربونته خداازتوبیشترکنه ولی زمان ج...همه رفته بودن ماموندیم بودیم همه جا خلوت خلوت مغازه ...

ارههههه ولی آدم های خوب هم هنوز خیلی هستن 

همه رفتن باز برگشتن دیگ 

کجا میخایم بریم؟همه جا جنگ میشه اگر بشه 

نگران نباش خدای همه یکیه

خدا خودش هوامون داره عزیزم . نگران نباش . به این چیزا اصلن فکر نکن . مرگ حقه هممون یروزی می‌میریم حا ...

بخدا منم میگم من که مادرندیدم بچموهیچ وقت بی مادرنکن

ارههههه ولی آدم های خوب هم هنوز خیلی هستن همه رفتن باز برگشتن دیگ کجا میخایم بریم؟همه جا جنگ میشه اگ ...

خوردوخوراکومیگم هییی پولدار شکمشوتوبدترین شرایطم سیر می‌کنه آخه پولشوداره

بخدا منم میگم من که مادرندیدم بچموهیچ وقت بی مادرنکن

خدا خیلی بزرگ و مهربونه عزیزم هیچوقت دردیو نمی‌ده ک قابل تحمل نباشه . به این چیزا فکر نکن از زندگی کنار بچت لذت ببر چشم رو هم بزاری بزرگ میشه تو بعلت جا نمیشه 🙂

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خوردوخوراکومیگم هییی پولدار شکمشوتوبدترین شرایطم سیر می‌کنه آخه پولشوداره

حتی پولم باشه اون بمب و موشک مشخص نیست از بالا تو سر کی بخوره 

هرچقدم ماشین خونه داشته باشن 

رفتنی باید بذارن برن 

درست میگی شاید یکم راحت تر باشه فکرشون ولی سختی جنگ براي همه یجور میشه