2777
2789
عنوان

اونایی که اجاره ان نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 65 پست
بالاخره اونوریاهرچی یا حداقل بتونن این بحران روراحت بگذرونن

عزیزم درکت میکنم همه داریم تو همین کشور باهمین شرایط زندگی میکنیم ولی باورکن فکر کردن به این چیزا بیشتر از خود اون اتفاق ادمو از پا در میاره . خدا بزرگه تا خدا نخاد حتا برگی از درخت نمیفته . بالا بالایی ها میتونن برن وگرنه قشر بالاو متوسط و پایین و ضعیف هیچ کاری آزمون برنمیاد 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خیلی سال پیش که اونموقع هم میگفتن جنگ میشه، یت پسرخاله داشت بابام وضع مالی داغونی داشتن یه وانت دربو ...

میگم که لااقل پول برمیدارجونشوبرمیداره می‌ره نرفتم میتونم شکمشو یه مدت سیرکنه باپولش ماهاچی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازفردامون میترسم اگه همه چی بهم بخوره اونایی وضعشون بده چیکارمیکنن

فردا مگه اومده؟ببین شما چه حرص بخوری چه نخوری اتفاقی که باید بیفته می افته. اصلا شاید اون اتفاقه نیفته، از همین لحظه لذت ببر، ولش کن این فکرهایی که دست منو شما نیست

فردا مگه اومده؟ببین شما چه حرص بخوری چه نخوری اتفاقی که باید بیفته می افته. اصلا شاید اون اتفاقه نیف ...

میگم فکرنکنم مگ میشه آدم بالاخره عقلش می‌ره اون سمت

آخه ماازضعیف ترم ضعیف تریم خیلی میترسم

بسپر به خدا عزیزم ذهنت درگیر نکن 

باور کن ماهم همینیم ولی و کاری ازمون برمیاد . حتا بدترین جنگ هم بشه باید ادامه بدیم اولین جنگ نیست ماهم اولین انسان ها نیستیم که تو دوران جنگ زندگی میکنیم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

میگم فکرنکنم مگ میشه آدم بالاخره عقلش می‌ره اون سمت

خودتو سرگرم کن به چیزهای دیگه فکر کن، برو یه بازی دانلود کن فکرت را درگیر کن یا هرچیز دیگه.

اگه این فکرها دردی دوا میکرد باور کن منم مینشستم تا صبح فکر میکردم.

انشاالله به زودی تاپیک خونه دار شدنت را ببینیم بعد بهت بگم دیدی الکی فکر و خیال میکردب

من فک میکنم اونایی که پول دارن میتونن هربحرانی رو‌رد کنن

اصلا اینجور نیست 

مثلا بچه من مدرسه ی خیلی خوبی ثبت نام شده 

وقتی آنلاین باشه چ دولتی چ غیر انتفاعی هردو از نعمت درس محرومن 

تو همه ی موارد همینه

خودتو سرگرم کن به چیزهای دیگه فکر کن، برو یه بازی دانلود کن فکرت را درگیر کن یا هرچیز دیگه.اگه این ف ...

قربونت برم مرسی فکره دیگه بخاطرخودمون نه ها فقط بخاطربچم 

اصلا اینجور نیست مثلا بچه من مدرسه ی خیلی خوبی ثبت نام شده وقتی آنلاین باشه چ دولتی چ غیر انتفاعی هر ...

منظور من این بود که وقتی شرایط بدشد ینی ج....و تورم وگرونی و بدو بدو...اونا میتونن جون سالم بدرببرن