2777
2789
عنوان

اونایی که اجاره ان نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اونا که خونه دارن می تونن برن کجا خوب؟ اونا که مستاجرن چرا بمونن فوقش می رن یه خونه ارزونتر

لااقل میتونن که تواین شرایط تورم دووم بیارن بیچاره مستاجرچیکارکنه خونه ارزون نمیشه که هیچ بدترم میشه همه چی

قربونت برم ولی ترس باهامه

نه عزیز اصلا نترس، خیلی از چیزایی که میشنوی شایعه است باور کن، همین ترسو بندازند به جون ماها براشون کافیه.

اگه چیزی شد که نمیشه همه میشینیم با هم یه فکری میکنیم اونوقت دیگه میترسیم، زودتر چرا خودتو زجر میدی. همین الان اتفاقی افتاده که میترسی؟ نه! پس راحت برو بخواب، تا خدا هم نخواد هیچ برگی از درختی نمی افته

خیلی سال پیش که اونموقع هم میگفتن جنگ میشه، یت پسرخاله داشت بابام وضع مالی داغونی داشتن یه وانت دربوداغونم داشت، یادمه همیشه میگفت جنگ شه کل وسایل به درد بخور زندگی من اندازه همین وانت بار میزنم و دست زنو بچمو میگیرم میرم 

دلم واسه شماها میسوزه این خونه زندگیاتونو چجوری میخواید رها کنید 

الانم مثال همین بنده خدا درسته

نه عزیز اصلا نترس، خیلی از چیزایی که میشنوی شایعه است باور کن، همین ترسو بندازند به جون ماها براشون ...

ازفردامون میترسم اگه همه چی بهم بخوره اونایی وضعشون بده چیکارمیکنن