2777
2789
عنوان

دماوند

40 بازدید | 5 پست

واقعا گاز و بخار از دهانش داره میاد بیرون یا شایعس؟

نشانه فورانه یا طبیعیه چون تو اینرنت خونده بودم ۷۵۰۰ سال پیش آخرین فورانش بوده چطور ممکنه بعد این همه مدت دوباره فعال بشه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الکیه

اخه همجا زدن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

اخه همجا زدن

میخوان حواس مردمو پرت کنن از چیزای دیگه 

الان مامانم هی میشینه شبکه های چرت و پرت میبینه 

بعد میگه یه پیشگوی یه پا اومده گفته تا ماه دیگه به اندازه دو ماه اذوقه نگه دارین یه عده سیاهپوش خطرناک دارن میان و ...

هی میگم این حرفا چرت و پرت باور نکن زندگیتو بکن 

ببین کلا سعی کن یه جوری باهات بازی نکنن که بعدا بگی چرا انقدر ساده بودم هر چیزی رو باور کردم