2777
2789
عنوان

شما بودید ناراحت نمی شدید

430 بازدید | 27 پست

من با یه نفر در حال آشنایی برای قبل ازدواج هستم

دیروز ما تصمیم گرفتیم امروز بریم یه جایی چون

اگر این آقا می خواست بیاد دنبال من مسیر دور میشد خودش گفت من فردا برات اسنپ میگیرم تو بیا دم محل کار من از اینجا باهم میریم

امروز صبح هم همینو گفت پشت تلفن

عصر که شد دیدم یه لوکیشن برای من فرستاد و زنگ زد گفت لوکیشن برات فرستادم اسنپ بگیر بیا

من خیلی ناراحت شدم و گفتم قرار بود تو اسنپ رو برام بگیری خودت هم دیشب هم امروز گفتی

می دونید بحث اسنپ گرفتن نبود اصلا

من از اینکه حرف خودش رو عوض کرد و حاضر نشده بود زحمت یه گرفتن اسنپ و هماهنگیش رو به خودش بده ناراحت شدم

از اینکه احساس حمایت گری از طرفم نگرفتم ناراحت شدم

حس کردم این آدم حس مرد زندگی به آدم نمیده

برگشت گفت آخه من امروز سر کار خیلی شلوغ بودم تا اسنپ رو بگیرم هماهنگ کنم بعد به تو بگم خیلی طول میکشید

منم گفتم خوب اینو بهم می گفتی

می گفتی شلوغم میشه تو خودت بگیری بیای نه اینکه لوکیشن بفرستی بگی اسنپ بگیر بیا در حالی که خودت گفتی من برات می گیرم

شما بودید ناراحت نمیشدید؟شما بودید چه حسی به همچین مردی پیدا می کردید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله ناراحت نمیشدم

اگه بری تو زندگی متاهلی و ببینی مردا چجورین بیشتر خون دل میخوری 

مردو باید اونطور که هس بپذیری عوض بشو هم نیستن 

ولی اسنپ گرفتن دیگه چیز خاصی نیس تو زندگی قولای زیادی هس که میدن و اجرا نمیکنن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

من بودم ناراحت میشدم

حق دارین زده زیره حرفش

باید وقت میزاشت ب اتون اسنپ میگرفت این مسئله هم کم از مسئله های کاریش نداره تازه مهمتره بحثه یه عمر زندگیه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اگر واقعا درگیره و کارش زیاده ن در غیر اون صورت بله

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

نه ناراحت نمیشدم

چون الانم همسرم همین کارها را میکنه 

مردها جزیی نگر نیستن و براشون اینا مهم نیست

اسنپ گرفتن برای یکی دیگه خیلی کار حرص دربیاریه خب وقت نکرده به نظرمن چیز بدی نیست