2777
2789
عنوان

درچه حالیدالان

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 147 پست
عکس میفرستی. مبارکه تولدت

اینجا عکس نمیزارم 

آشنا درجه یکم اینجا پیدا کردم🥹😂😂

ممنونم مهربونم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب که عشق منه......من سرکارم یکساعت دیگه میرم خونه .........جلو کولرم سردمه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوهرت خابیده چطورابطه داشتی اونم وقتی ک دخترت بیداره😐

بعد شام دخترم خونه خواهرم بود

شکمم درد میکنه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

چن ساله شدی عزیزم

۲۰ 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عاها خوبه مام خیلی وقته رابطه نداشتیم خوب شدگفتی😂

شیاف ماریانا خوبه براعفونت

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

[QUOTE=393267926]مبارکه عزیزم ۴سال ازت بزرگترم😅[/QUOTEمرسی 

مانا باشید 🍒💋

شیاف ماریانا خوبه براعفونت

نمیدونم عزیزم

چ علایمی داری؟

بهتره بری دکتر

منم یمدت سوزشوایناداشتم ژل بانوان گرفتم چن باری زدم خوب شدم الان پریودام لخته زیاددارم نمیدونم علتشو