2777
2789

فکر میکنن دختر بیشتر نیاز به تربیت داره دیدم دور و برم افکار قدیمی و مامان بزرگی نتیجش میشه جامعه ای که توش تجاوز و خشونت علیه زنها هست،اگه از بچگی یاد بگیرن به حقوق خواهرشون احترام بذارن بزرگ شدن به جنس زن احترام میذارن نه اینکه طلبکار باشن

پسر خیلی بیشتر از دختر تربیت میخواد

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباه

اگه مرد ها درست تربیت شده بودن جامعه سالم تری داشتیم

و کاش زن ها به عنوان یه مادر از همین الان شروع کنن برای اصلاح نسل آینده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

تمام سعیمو کردم پسرم رو طوری تربیت کنم که بتونه با خانمها درست رفتار کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم حرفم درسته یا ن اما دختر تربیت رو راحت تر بر میداره تربیت پسرکه باید روش زیادی فکر بشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دقیقا همیشه هم حق با مرداس زنا نباید بگن نباید بپوشن نباید برن نباید بیان خدای نکرده مذکر اذیت نشه همیشه بیشترین فشار روی زن و دختر بوده و بیشترین حق با مردا.. 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

حالا جالبه

روی این تحقیق کردن

نشون داده نتیجه تحقیقات که دقیقا بخاطر همین طرز فکر و شیوه تربیت پسران

عمده مردان مشابه دو نسل سابق خودشون فکر میکنن در زمان حال

در حالی که زنان ببه سمت تفکرات مدرن گرایش پیدا کردن

یعنی یه پسر جوون در پوسته مدرن، مثل بابابزرگش تو عهد میرزا قلی خان فکر میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من همیشه میخواستم برم از ایران میگفتم بچم تو ایران بد تربیت میشه

حالا راضیم از رفتن ها

ولی اقاااااا تا دلتون بخواد حرفایی یاد گرفته از مدرسه که تو ایران پسرتی هفده هجده ساله میزنن

هرچی میگم تکرار نکن میخنده(بسیار مادر جدی هستم اینجور نیست الکی دعوا کنم)

تو مدرسه مدام بچه ها حرفای زشت میزنن و تکرار میکنن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝