خداکنه بیشتر برا خاهرم میخام تا واس خودم تلاش اون به شدت زیاد بود نمره هاشم همه بالا ترازا بالا علت رد شدنش مشخص نبود اداره تعجب کرده بود با نمره ها بالا رد شده گفت اعتراضی بزنیم انشاءالله نفست حق باشه براش خبر قبولی فرهنگیانشو تو اعتراضی بشنوم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
انشالله یه بچه سالم و زیبا بیاد بغلتون و خونهتون پر بشه از صدای خندههاشون و شیطنتاش🥺🌸
دوریِتوازخودمدورمکرد...🍂دلتنگتواموفقطبادرکنارتوبودنآراممیشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)