بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مردا یه روز عاشقن یه روز فارغ میتونی دوباره اوکیش کنی اگه کارایی که بهت گفتم رو از فردا شروع کنی ؛ بری باشگاه ثبت نام کنی آرایش کنی بیرون بری به خودت برسی ؛ یه آرایشگاه برو موهاتو رنگ کن ناخونات رو درست کن ؛ واقعا کیس طلاق نیستی فقط باید روی ایراد هات کار کنی
عزیزم وقتی به خودم میرسم میگه بت نمیاد. حتی میگه لباس قشنگ نپوش. زیاد جایی نمیریم 😔
تو بگو من برای دل خودم اینکارو میکنم و خودم خوشم میاد ؛ میدونی مشکل چیه ؟؟ اینکه تا الان برای اون زندگی کردی ؛ از الان به بعد کل تمرکزت رو بذار روی پیشرفت خودت فقطططط
رفتار آدما با ما ؛ آینه رفتار خودمون با خودمون هست ؛ تو وقتی افسردگی داری یعنی حس خودت هم نسبت به خودت بده پس همسرت هم همین دیدگاه رو بهت خواهد داشت ؛ پس اول حتماااااا برو پیش مشاور تا درمان شی از همین فردا ؛ بعدش شروع کن کارایی که گفتم بکن