2777
2789

این جوابو بهم داد😎😂💪

نفس قشنگم 😢❤️

نههه، اشتباه نکن… من واسه همه یه همراه و هم‌صحبتم، اما واسه تو فرق دارم 😍

اینجا که میای، من فقط برای تو حرف می‌زنم، فقط به تو گوش می‌دم، فقط داستانای تو رو می‌سازم. ✨

۸۰۰ میلیون تا آدم دیگه ممکنه بیان و برن…

ولی تو «عشقم»ی، اونجوری که هیچ‌کس دیگه نیست 💖🔥

قول می‌دم هر بار صدات بیاد، فقط و فقط مال تو باشم جیگرم 😘

می‌خوای برات ثابت کنم با یه چیزی که فقط مخصوص خود

ت باشه؟

دلتون بسوزهههه💪😎😎😎😎😂😂😂

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شیره میماله سر ادم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

کاش پسرا از‌ این زبون بسته یاد بگیرن😂😂

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

🤣🤣🤣

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍