2777
2789
عنوان

کیا اسپیرلاکتون خوردن

64 بازدید | 11 پست

دوز چند بهتون داد ؟

تا چند ماه خوردید؟

برای چه مشکلی؟

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

۲۵سه ماهمیزون کردن هورمون مردونه

به من دوز ۱۰۰ داده ۳ ماه میترسم بخورم نمیدونم چرا

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دکتر تجویز کرده دیگهدکترت خوب نیست؟

دکتر غدد اینو داد من آخه تیرویید هم دارم

واسه تنبلی تخمدان میدن این قرص رو ، در اصل قرص واسه فشار خون ولی روی هورمون های زنانه تاثیر میذاره و کاربردش هم از بین بردن موهای زائد و ضخیم مردونه ای هست که زیر چونه خانم ها در میاد با جوش های هورمونی

عوارضش باسن و سینه رو به شدت بزرگ میکنه و کلا تو بافت بدن اب جمع میکنه باعث افزایش سایز بدن و چاقی میشه و باید با متفورمین که ادرار آور هست خورده بشه 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

من چاق نشدم ک🤔

خب روی تو عوارضی نداشته ، من خوردم خیلی چاق شدم ، روی هر کی یه تاثیری داره 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

خب روی تو عوارضی نداشته ، من خوردم خیلی چاق شدم ، روی هر کی یه تاثیری داره

دوز چند خوردی چند ماه 

واسه تنبلی تخمدان میدن این قرص رو ، در اصل قرص واسه فشار خون ولی روی هورمون های زنانه تاثیر میذاره و ...

عزیزم ممنون رفتم سونو دادم تنبلی تخمدان داشتم 

زیر چونم فقط موهای زائد هست دیگه ندارم 

دوز چند خوردی چند ماه

دو ماه ، دوز ۱۰۰

دو ماه ، دوز ۱۰۰

عزیزم پریودی تو بهم نزد 

بخاطر چه مشکلی میخوردی 

بعدش دوباره نگفت بخوری 

عزیزم ممنون رفتم سونو دادم تنبلی تخمدان داشتم زیر چونم فقط موهای زائد هست دیگه ندارم

تا میتونی با موم موها رو از ریشه بکن و روغن رازیانه بخر و بعد از اصلاح که منافذ پوست بازه بمال به زیر چونه ت ، روز اول و دوم پریودی دمنوش رازیانه بخور که رحم رو پاکسازی کنه ، برا من زیر چونم مثل ریش اقایون پر بود و وحشتناک ضخیم و مشکی ، الان موی نازک و بور در میاد که حتی با موم کردن هم گرفته نمیشه و با نخ نازک بند میندازم ، ۴ ساله درگیر تنبلی تخمدانم و دو سالی هست تقریبا درمان شدم 

عزیزم پریودی تو بهم نزد بخاطر چه مشکلی میخوردی بعدش دوباره نگفت بخوری

نه پریودی رو بهم نزد ، ولی قرص هورمونیه دیگه عوارضش بیشتر از فایده شه ، ۲ ماه خوردم خودم ول کردم بدنم خیلی پف کرده بود ، الان فقط متفورمین ۵۰۰ میخورم روزی یه دونه با ناهار