2777
2789
عزیزم چهار رکعت نماز نقل ب نیت نماز تهجد بخون بزن گوگل

ممنون الان میزنم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

دو حدیث گهربار از امام رضا علیه السلام.

قال الرضا علیه السلام:

«اَلْاِمَامُ اَلْاَنِیسُ الرَّفِیقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِیقُ وَ الْاَخُ الشَّقِیقُ»

امام مونسی دلسوز، پدری مهربان و برادری همدل است.

مُسند الامام الرضا علیه السلام / ج 1/ ص 69

قال الرضا علیه السلام:

«اِذَا نَزَلَتْ بِکُمْ شَدِیدَةٌ فَاسْتَعِینُوا بِنَا»

هر گاه برای شما پیش آمد سختی روی داد از ما کمک و یاری بجوئید.

مستدرک الوسائل/ج5/ص229

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم چرا صدامو نشنید🥲

فاصبر فان الله معنا 

پس صبر کن خدا با ماست 

مذهبی نیستم ولی همیشه باخدا هستم حالا نگی نصیحتم کرد 😂 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الهی الهی الهی ک همین امشب معجزه ای ک منتظرشی بشع برات منم دیگ بخار توان ندارم ببین اگ میتونی الان ی ...

ای خداااااا😭😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
نماز شب معجزه می‌کنه هرچی از خدا بخوایی بهت میده چون خودش از عرش میاد ب زمین و بنده هاشو صدا میکنه س ...

ای خدا کاش امشب منو بغل کنی کاش امشب سرمو بزارم روپاهات گریه کنم😭

ای خدا کاش امشب منو بغل کنی کاش امشب سرمو بزارم روپاهات گریه کنم😭

فدات گلم ، برات دعا میکنم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و ...

خدایا

تا کی باید صبر کنیم خو🥲جونمون ب لبمون رسید

من بعد هف سال نتیجه دیدم نمی‌دونم والا