اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری میشد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا میتونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصلهست که دل تنگی رو بزرگتر میکنه.
بابای جواد رو وثوق کشته بود ولی فک کردن گلچهره کشته و مادربزرگ جواد رضایت نداده بود، اون تایمی ک گلچهره جوادو برده بود بذاره پرورشگاه اومدن شوهرشو کشتن اومد خونه دید شوهرش مرده
هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری میشد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا میتونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصلهست که دل تنگی رو بزرگتر میکنه.