2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال اول جواب هیچ کس رو نده.بزار حسابشون رو حسابی پر کنند

برا شوهرت پنج ساله کن

حاضر جوابی عروس تو سال اول قشنگ کار دستش میده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

تو عروسیت هرچقدر دلت میخواد خوشحالی کن خودت باش برقص و اصلااا فک کن آدمی دور و ورت نیس ک بخواد در موردت حرف بزنه و اصلا به قضاوت مردم و حرفشون کار نداشته باش

من و شوهرم قول داداشم باهمدیگه  روز عروسیمون خودمون باشیم و خوشحالیمونو زندگی کنیم  و اصلا به حرف مردم فک نکنیم 

این کارارو کردیم کلی خوش گذشت😄

راستی ارایشتم سعی کن خودت به سلیقه ات باشه چون تویی ک فقط خاطره ی مهم زندگیته و این کارای توه ک باعث میشه  ک تو بعد عروسی به عکس نگاه کنی  ذوق کنی یا ناراحت شی ک کار دلتو انجام ندادی

عزیزممم مبارکت باشهه انشاهل خوشبخت بشی 

به خودت برس و باسیاست رفتار کن حتی مواقع دلخوری نزار اگر یوقت ناراحتید فاصلتون زیاد بشه مسائل زندگیتون به خودتون دوتا مربوطه پس اجازه نده دیگران برات تصمیم بگیرن یا دخالت کنن اگرم جایی از کسی کمک و مشورت خواستی فقط مشاور عزیزم

icy_floer

خودم تازه عروسم و بهت توصیه میکنم اگه چیزی واسه ی تو خط قرمز هست کاملا از خودت دفاع کن جوری نباشه که مثل من از روز عروسی تا سه ماه بعدش بخوای هی خودخوری کنی ( تاپیک اولم رو بخونی کامل متوجه میشی، من اگه برمیگشتم به عقب شده هر کاری میکردم که خط قرمزم نشکنه!) 

عروسی رو با مدیریت خرج و مخارج و تدبیر اما قشنگ و بروز و شیک برگزار کن جوری که هر کی نگاه کرد کیف کنه ( مال خودم عروسیم خیلی قشنگ بود) کلاس رقص هم با دوتا آهنگ یکی رقص ایرانی با داماد و دومی تانگو رو برو خیلی فیلم و عکست قشنگ میشه 

برش کیک هم داشته باش یه کیک کوچیک دوطبقه خامه ای سفید با تزیین گل ارکیده واقعا شیکه