2777
2789

من ی هفته پیش رفتم نه زرده داشت نه قلب دیروزم خونربزی داشتم دلیلشو نفهمیدم

بیایید عکس بدم ببینید نتیجه روو

مگه ما دکتریم دکترت چی گفت؟ یعنی الان سقط کردی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار لایک‌کن عزیزم

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

اول حاملگی هستی سعی کن استراحت کنی و کار سنگین نکنی تا جفتتتو سونو12 هفته پایین نباشه خیالت راحت باش ...

عزیزم رابطه جنسی و پیاده روی قطع شه یعنی؟ 

شوهرم گرم مزاجه نمیدونم چ کنم

عزیزم رابطه جنسی و پیاده روی قطع شه یعنی؟ شوهرم گرم مزاجه نمیدونم چ کنم

ببین تا سونو12 هفته رو ندی معلوم نمیشه چون سونو مهمیه

و طول سرویکس یا همون دهانه رحمت

و محل قرار گیری جفت رو میگه بهت اگه اونا اکی بود میتونی 

ولی زیاد عمیق نباشه 

من خودم انجام دادم افتادم به لکه. بینی بعدا ک رفتم سونو وضعیتم خیلی وخیم بود  و اینکه سه ماه اول بارداری بچه خیلی پایینه رابطه نداشته باشی خیلی بهتره

بدن همه زنا مثل هم نیس

خدارو شکر همه چی خوبه شیش هفته ای الان 

یعنی ماه دوم بارداری تقریبا 

هماتوم داری اگه لکه بینی و خونریزی داری دلیلش همینه باید حتما هر چه زودتر بری دکتر بهت قرص و شیاف می‌ده ی تایمی رو کلا استراحت مطلق باش ب صورت کامل رابطه جنسی اصلا نداشته باش 

اگه خوب رعایت کنی انشالله خوب میشه زود 

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️