2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من خودم با دوتا از دوستام ک کات کردیم دعوا کردیم و کات شد اصلادهم ب چپم نیست ولی واقعا اونایی ک ...

با هیچ کس صمیمی نشو نشو نشو 

الان بخون صفحه دو رو درباره رفیق من برگ هات می ریزه ادما اصلا نمیشه پیش بینی کرد

حالم از هر چی دوستی بهم خورد

با هیچ کس صمیمی نشو نشو نشو الان بخون صفحه دو رو درباره رفیق من برگ هات می ریزه ادما اصلا نمیشه پیش ...

فکر کن اونی ک اتفالو کرده بود حداقل ۱۵ سال دوست بودیم 

یا اونی ک ازدواج کرد رو  حداقل ۲.۵ سال نیم تو یه اتاق زندگی کردیم 

فکر کن اونی ک اتفالو کرده بود حداقل ۱۵ سال دوست بودیم یا اونی ک ازدواج کرد رو حداقل ۲.۵ سال نیم تو ...

اصلا اوکی اونی که ازدواج کرده به کنار ولی میگم یک سری ها برن نگاه کنی به نفع خودته بع۱یا تنشون میخاره

چند سالته؟

۳۰

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اصلا اوکی اونی که ازدواج کرده به کنار ولی میگم یک سری ها برن نگاه کنی به نفع خودته بع۱یا تنشون میخار ...

ببین مشکل من با رفتند نیستا با اینکه بی دلیل و هیچ اتفاقی برنده با اون دوتایی ک دعوا کردم  و کات کردم واقعااااااا 

ب چپم نیستند

هیچی گفت خیلی دنبالم گشته پیدام نکرده من خطم عوض کرده بودم گوشیمم عوض کرده بودم شمارش گم کرده بودم ب ...

اهاک بازم خوبه 

میشه دعا کنی اون دوستایی ک بی دلیل رفتند هم بیاند پیام بدند بهم

ببین مشکل من با رفتند نیستا با اینکه بی دلیل و هیچ اتفاقی برنده با اون دوتایی ک دعوا کردم و کات کرد ...

بیخیال ازدواج هم کنی این دوستا به زندگیت صدمه می زنن به چپت هم نباشن😂✅