2777
2789

خانوما خیلی ناراحتم از شوهرم راضی نیستم خطا زیاد داره تو زندگیمون بهم خیلی توهین و اذیت میکنه بهش گفتم نمیخوام زندگی بکنم باهات اونم گفت من بچه هامو فوقش یکی دوماه بدم دستت و خبری ازشون نگیرم از بعدش میام سراغشون و باید پیش منم بمونن هفته ای چندبار،ینی من باید این مرد و زندگی رو فقط بخاطر ترس از دست دادن بچه هام تحمل بکنم؟خیلی سخته برام چون دلخوش نیستم اخلاق نداره و قبلنا گفته زن دیگه دارم اون مقصره ولی تاوانش من و بچه هام باید بدیم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟زن دیگه داره؟

من حامله بودم میگفت زن دیگه دارم میخای زندگی بکن میخای نکن منم مجبور شدم تحمل بکنم بماند که طوری شده بود رفتارش که اصلا نیازی بمن نداشت اینو خودم حس میکزدم الان مدتیه میگه نه کسی نیست و چرت گفتم ولی کلا مشکوکه 

ای خداباز خوبه الان کتمان میکنه ،یعنی میخوادت

خب این چه خاستنیه،من عذاب بکشم،یبارم تو حرفاش گفت باید کنار بیای خب هربار یچیز میگه،منم امشب بهش گفتم منم هرکاری خاستم میکنم تو هم باید کنار بیای

سلام عزیزم خوبی به سلامتی زایمان کردی کوچولوت خوبه ؟من چندوقت سایت نیومده بودم

سلام گلم خوبی؟اره زایمان کردم خیلی هم استرس داشتم این مدت دقیقا همونطور که گفتی شد همش بفکر بودم بخدا گفتم این کاربر درست گفت بسلامتی زایمان کردم ولی استرس زیاد اذیت شدم اللهی خیر ببینی گلم