2777
2789
عنوان

آب برنج واسه مو

83 بازدید | 17 پست

سلام دوستان روز جمعه تون بخیر و خوشی ⚘❤

میخوام ببینم کسی از آب برنج واسه ریزش مو و رویش مجدد مو استفاده کرده ؟ و هفته ایی چند بار استفاده کردید و بعد چه مدت نتیجه گرفتید ؟ 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

میگن خیلی خوبه من نکردم فکرکنم

منم خیلی شنیدم که استفاده میکنن . ظاهرا واسه قدیمم بوده که اون زمان خانمها از این روش واسه تقویت موهاشون استفاده میکردن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خاله م همیشه عادت داشت آب برنج رو بخوره...واااای نگم از موهاش بشدت پرپشت هستن جوری که از زیر حجم شون رو همیشه کم میکنه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

من خاله م همیشه عادت داشت آب برنج رو بخوره...واااای نگم از موهاش بشدت پرپشت هستن جوری که از زیر حجم ...

جدی ؟ چقدر خوب. اخه سرشار از ویتامینه 

استفاده کنم پس چون کم خونی دارم ریزش زیاد دارم

اره حتما استفاده کن . منم تصمیم گرفتم استفاده کنم . ولی خیلی دوست دارم یه با تجربه بیاد نظرش و بگه 

آره از همون ۸ سالگی اینا یادمه پوستش هم بشدت سفید و خوبه

آه واسه پوستم خیلی خوبه . حالا تصمیم گرفتم استفاده کنم . ولی یکی بیاد بگه بعد چه مدت جواب میده خیلی خوبه 

آه واسه پوستم خیلی خوبه . حالا تصمیم گرفتم استفاده کنم . ولی یکی بیاد بگه بعد چه مدت جواب میده خیلی ...

اره عالیه😍متاسفانه منم نمیدونم چون کلا عادت داره هر روز میخوره از بچگی دقیقا نمیدونم بعد چه تایمی جواب میده 🥺

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

اره عالیه😍متاسفانه منم نمیدونم چون کلا عادت داره هر روز میخوره از بچگی دقیقا نمیدونم بعد چه تایمی ج ...

ممنونم که جوابم و دادی 🥰❤

من خاله م همیشه عادت داشت آب برنج رو بخوره...واااای نگم از موهاش بشدت پرپشت هستن جوری که از زیر حجم ...

یعنی چطوری عزیزم؟

مثلا برنجی که میخواد پلویی بپزه و قبلش یه جوش تو آب بزنه اون آبو نمیریزه دور ، میخوره؟