2777
2789
او آر اس نمیخوره زیاد چیزی نمیخوره

نه منظورم او ار اس نیست برو داروخونه بگو محلول آبمیوه که آب بدن رو تامین میکنه میده بهت چندتا کیدی لاکت هم بگیر روزی یکی بریز تو ماست بهش بده بخوره

عزیزم هم من هم بچه هام ویروس گرفتیم اسهال مون باهمین خوب شد آبمیوه

بچه من که اسهال میشه دکترش انتی بیوتیک میده در کنارشم وان لایت خب اونجوری زمان میبره بچه هم ضعیف میشه چندروز اسهال اما انتی بیوتیک سریع خوب میکنه 

پارسال بچم اسهال شد شب بود بردیم بیمارستان فقط گفت اب وان لایت بهتر نشد بدتر شد فرداش بردیم مطب دکترش یه انتی بیوتیک داد سریع خوب شد بچم پاهاش سر یکروزه کلی سوخت اینقدر پماد زدم تا زخمش خوب شد 

خدایا پناهم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من که اسهال میشه دکترش انتی بیوتیک میده در کنارشم وان لایت خب اونجوری زمان میبره بچه هم ضعیف میش ...

اگه روده هاش عفونت داشته باشن آنتی بیوتیک خوبه. اگهویروسی باشه سرم با امپول یا اینکه این محلول و کیدی لایت

خب گفتی چکار کنم بهت گفتم ویروس هم بازم باید انتی بیوتیک بخوره بردی دکتر نداد ؟ ولی بعید میدونم ویرو ...

عزیزم هزار جور اسهال هست

همشو که اینا رو نمی‌دن 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
آره ویروسه

اگر ویروسِ درمان نداره باید دوره اش بگذره؛ دکتر پسرم میگفت ویروس ها از طریق اسهال از بدن بچه ت خارج میشه پس نباید مانع شد فقط باید تند تند مایعات بهش بدی که کم اب نشه!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
احتمالا به چیزی خوراکی یا دارویی حساسیت داره شربت kdsخوبه پودر سنجد با هسته داخل شیر یا آب و عسل بری ...

شیر که خودش شکم رو روان میکنه گلم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻