2777
2789
عنوان

میشه لطفاً رتبه ها رو بزنید

275 بازدید | 33 پست

از فک و فامیل سازمان سنجش کسی اینجا نیست؟ میشه لطف کنید منت بزارید این رتبه های ما رو امشب بدید دیگه؟؟ بابااا بخداااا مردیم از بس گوشیو چک کردیممم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلای ما طفلی‌یا یه ماهه در کمینن و خبری نیست

جدی بزنید از بلا تکلیفی در بیان ببخشیدا این سرشونو از گوت ما بکشنن بیرون😂😂🤭

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

اصولا اول باید تراز سوابق بیاد

اونو من تو کارنامه فرهنگیانم دیدم ، ولی خو ظاهراً میخوان با هم اعلام کنن دیگه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

حالا خیر سرشون نمیزارن پرا اعلام میکنن من دو روزه اونقدر سایت سنجش رو به خاطر پسرم نگاه کردم اعصابم ...

پسرتون رشته اش چیه؟

میگن ترازا مشکل داره 

اگه یادتون باشه قرار بود تراز سوابق رو اعلام کنن بعد گفتن یهو کارنامه ی نهایی میدن 

الان من شنیدم میگن کارنامه ی فرهنگیان بعضیا دوباره تغییر کرده و ترازا رو بالا و پایین کردن 

شنیدم کارنامه ی بعضیا تغییر کرده ، درسته ؟

منم شنیدم ، ولی چک کردم مال من تغییر نکرده