2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم ولی با فاکتور و همون طلافروشی که فاکتور بود رفتم و دوسه تا مغازه دیگه که تایید کردن اصل و م ...

منم دقیقا همین طوری خریدم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
من یادمه دوستام میخواستن بخرن میگفتن میخوان جلوی طلا فروشی قرار بذارن برای خرید از کسی توی دیوار و ن ...

یه سوال به فروشنده میگن که ما خریدار و فروشنده هستیم توی دیوار دیدیم یا نه؟به فروشنده هم پول میدن ؟

من خریدم ولی با فاکتور و همون طلافروشی که فاکتور بود رفتم و دوسه تا مغازه دیگه که تایید کردن اصل و م ...

چه نکته ظریفی گفتی،دقیقا باز همون طلا فروشی بهتره 

یه سوال به فروشنده میگن که ما خریدار و فروشنده هستیم توی دیوار دیدیم یا نه؟به فروشنده هم پول میدن ؟

اون موقع والا یادم رفت ازشون بپرسم چیکار کردن منم بعدا این سوال به ذهنم رسید ولی اونا که به فروشنده میدونم پول ندادن چون میشناسمشون خیلی دقیق و حسابگرن،مثلا میتونی فکر کنم برید داخل باهم بعد بگید این طلا رو میخواستیم بفروشیم اصل هست؟بعد بیاید بیرون خودتون معامله کنید فقط پولو ندی طلا هم با خودش ببره یا اینکه یه طلای دیگه جاش بذاره مردم خیلی کلک شدن بعضیاشون دور از جون مواظب باش خیلی اگه خواستی بگیری،ولی بنظرم در کل کار پر ریسکیه از مغازه هایی بگیر که با درصد پایین میفروشن بهتره

اخه بخریم بعد ببریم فاکتور و طلا جور در نیان یا اصل نباشه چی؟دستمون به جایی بند میشه؟شما چجوری بود براتون این موضوع