2777
2789

عشقم عشقم میگفت اخرش چی شد.....

دختره ایفون ۱۵ داشته که ریجستر نشده بوده و انتنش هی میپریده.....

من دیروز قرار گذاشتیم با هم که مثلا ساعت ۵ غروب بریم کافه

حدودای ساعت ۱ ظهر اینا بود که گفت ساعت ۴ من ترمیم ناخون دارم ( منم گفتم میرسونمت اگه بخوای ولی ساعت ۷ غروب من باید برگردم کلاس کامپیوتر دارم) اونم گفت اره بابا دو ساعته زود تر از ۷ تموم میشه....

اقا ما رفتیم رسوندیمش منم هی گفتم ببین یا زود تر از ۷ بیا وگرنه من کلاس دارم یا خودت اسنپ بگیر چون کلاسمو از دست ندم......

من تا ۷ غروب اینا وایسادم اخرش دیدم نیومد رفتم زنگشونو زدم گفتم خانم فلانی چقدر کارش طول میکشه؟؟؟ خانومه گفته خیلی طول میکشه و شما برید و ازین حرفا خودش زنگ میزنه....چون گوشیش ریجستر نشده بو ایفون ۱۵ نمیتونستم بهش زنگ بزنم.....

منم رفتم دیدم ساعت ۸ و ۴۵ دیقه شب این پیامو واسم فرستاده.......

اخه من که بهش گفتم بیشتر از ۷ نمیتونم صبر کنم و از ساعت ۴ غروب تا ۷ صبر کردم براش( خودشم گفت معطل میشیا ولی گفتم واس تو عب نداره) دزگه خودمم کلافه شدم تا ۷ ...

ببینید بهم چی گفته؟؟؟

(((((من خیلی بهت احترام میذارم، ولی حس می‌کنم ما از نظر روحیات به هم نمی‌خوریم. راستشو بگم، نمی‌خوام وقت خودمون رو بگیریم. برات بهترین‌ها رو می‌خوام، خدافظ.ایشاالله هرجا که هستی موفق باشی.))))

خدا بهت رحم کرد برادر

این چی بود 

بهتر که رفت

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بهتر 

از کسایی که برای وقت و کارهای دیگران ارزش قائل نمیشن متنفرررررررم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت رحم کرد برادراین چی بود بهتر که رفت

اخه من باز بهش گفتم ببین اطلاع بده بهم....

گفتش باشه با گوشی یه دختر که داخله بهت زنگ میزنم که بری یا وایسی

منم گفتم باشه پس منتظرتم ولی تا ۷ بیشتر نمیتونم وایسم کلاس دارم .....فک کن ۴ غروب منتظر بودم تا ترمیم اخرش نفهمیدم واس ترمیم ناخونش تا چند شب اونجا بوده ولی فک کنم ۸ و ۴۵ دیگه خوکه بود

ولش کن حیف اون سه ساعت که معطل شدی

والا منم مقصر بودم نمیگم نبودم.....چون گفته بود نیا و معطل میشی( خودش ماشین داشت) 

من گفتم مگه چقدر طول میکشه گفت حدود ۲ ساعت گفتم اوکی ولی ۷ کلاس دارما و بیشتر نمیتونم .....

گفت زود تر تموم میشه ...

من منتظر موندم و گفتم خب حداقل اگه نمای خبر میدادی